André Hazes - LIVE in NXT

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NXT events

Handelseweg 11

5423 SB Gemert

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zaterdag 1 december: André Hazes - LIVE in NXT

André Hazes – geen ‘Dré’, ‘Dreetje’ of ‘Junior’ meer – wist al vroeg dat hij in de voetsporen van zijn vader wilde treden. Inmiddels is hij bezig met zijn derde album. Een waardige opvolger van Hazes senior, want die blijft belangrijk op de achtergrond.

André’s optredens zijn nu fifty-fifty: ongeveer half eigen nummers en half die van zijn vader. Omdat hij nog niet genoeg nummers heeft om een eigen concert te vullen, maar ook omdat hij de nummers van pa graag ten gehore brengt. “Ik heb de naam, de stem en ik merk dat mensen het leuk vinden. Tegelijk is het machtig om te zien dat míjn liedjes nu ook mensen raken.” Hoewel zijn muziek bewust een eigen identiteit heeft, blijft die ouwe wel degelijk belangrijk, zegt André eerlijk. Bij alles wat hij maakt, blijft de maatstaf dat Hazes senior het ook had moeten kunnen zingen. “Om te voorkomen, bijvoorbeeld, dat het te plat wordt. Dat wil ik absoluut niet.” Niet plat, wél volks. Dat, en zijn soort muziek, wil André graag vasthouden.

Na zijn concertreeksen in Ahoy in oktober mogen we dan ook met trots aankondigen dat hij op zaterdag 1 december in NXT events in Gemert staat, met live band. Hij stond al eens in NXT tijdens één van de altijd gezellige Holland Live edities, nu neemt hij NXT helemaal zelf over.

Met volledige band, ook in concertvorm, intiem maar zeker spectaculair.

Supporting Act
Danny Froger zal deze avond ook het podium betreden als supporting act. Danny Froger werd geboren in een artiestenfamilie. Zijn vader is welbekende zanger René Froger. In 2010 brachten ze samen, onder de naam De Frogers, de single Zo heppie! uit en in 2012 bracht hij zijn solosingle Vandaag uit.

TICKETS

Tickets: € 29,50 (ex fee)
Deurverkoop: € 35,- (LET OP: zolang de voorraad strekt)

Groepstickets
Ga je met een groep? Bespaar op je reserveringskosten! Koop een groepsticket voor 5 personen of voor 10 personen.

INFO

NXT events
Handelseweg 11, Gemert
Minimale leeftijd: 18+

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

NXT events

Handelseweg 11

5423 SB Gemert

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen