Ann King

Ann King

Venster Acties en details

€ 10

Datum en tijd

Locatie

Cultureel Centrum De Schalm

77 Trappistinnentuin

5057 DJ Berkel-Enschot

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen restituties

Een prachtig optreden met eigen geschreven nummers.

Over dit evenement

De uit Den Haag afkomstige ANN KING is een gepassioneerde songwriter en zangeres met een krachtige stem met een groot bereik. Vanaf haar geboorte is ze al onafscheidelijk van muziek en tijdens haar jeugd trad ze overal op, in musicals en met haar eigen muziek in zowel Nederland als België.

Ze verscheen voor het eerst in de muziekscene in 2015 als ANEMARY toen ze haar debuut-EP Truthfully uitbracht. Als ANEMARY trad ze op in Londen en op festivals als het Bevrijdingsfestival, The Life I Live en Fringe Festival. In 2018 bracht ze haar laatste single Lucky Penny uit als ANEMARY die de 3FM Elevator Pitch won.

De getalenteerde artiest is volwassen geworden en dat blijkt uit haar werk. Haar muziek klinkt meer als de persoon die ze wordt; 2019 begon ze niet alleen met een nieuwe sound maar ook een nieuwe naam die beter bij haar feministische boodschap past -ANN KING. Ze heeft verschillende nieuwe singles en een 7-track EP uitgebracht genaamd Fake Flowers, naast het uitbrengen van een poëzieboek met de titel "Seasons Come, Seasons Go" en touren door Oostenrijk met haar live band. Het boek is geïnspireerd op het songwritingproces voor haar EP Fake Flowers, die op 14 april 2020 werd uitgebracht.

Gedreven door passie en vastberadenheid is het moeilijk te geloven dat deze multi-getalenteerde jonge artiest pas aan het begin van haar carrière staat. In december 2020 bracht ze een duistere ballad met een dark academia sfeer uit genaamd Primrose Hill, die ze opvolgde met haar krachtige single Do me this favor over het leven dat authentiek is voor jezelf. Met haar nieuwe emotionele single Shiver die op 16 juli uit is gekomen en haar tweede EP Fiercely die eind 2021 uitkwam, is het tijd voor Ann King om haar stempel te drukken in de muziekindustrie.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen