€ 10 – € 25

Annexum Academy | Supermarkten | Eemnes | 21 maart 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Witte Bergen | Van der Valk Hotel

Rijksweg 2A

3755 MV Eemnes

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als toonaangevende aanbieder van (vastgoed)fondsen delen wij graag onze opgebouwde expertise en ervaringen met ons professionele netwerk met startende en de meer gevorderde beleggers. Sinds 2013 organiseren wij daarom 3 keer per jaar de Annexum Academy.

De Annexum Academy zijn toegankelijke seminars voor beleggers als u die, juist in deze onzekere tijden, de kennis wil vergroten met betrekking tot de verschillende mogelijkheden om te beleggen. Dagvoorzitter is traditiegetrouw Huib Boissevain, CEO en oprichter Annexum.

Op donderdag, 21 maart 2019 vindt de eerstvolgende Annexum Academy plaats. Het thema is 'Supermarkten', een locatie waar u ongetwijfeld wekelijks binnenstapt voor de dagelijks boodschappen. Diverse sprekers belichten dit thema vanuit verschillende invalshoeken. Ze geven u bijvoorbeeld een inkijkje in technologische ontwikkelingen en trends op het gebied van duurzaamheid. En wint de fysieke supermarkt het van het online shoppen?

Benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van supermarktvastgoed en beleggen? Dan zien we u graag bij de Annexum Academy.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Witte Bergen | Van der Valk Hotel

Rijksweg 2A

3755 MV Eemnes

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen