€ 10 – € 25

Annexum Academy | Zorgvastgoed, u een zorg? | 30 jan. 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel NH Bussum Jan Tabak

Amersfoortsestraatweg 27

1401 CV Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Annexum Academy | Zorgvastgoed, u een zorg?


Het ontwikkelen en aanbieden van slimme, gezonde huurobjecten met passende zorgconcepten vormt de basis van een kwalitatief hoogwaardige vastgoedmarkt voor ouderen. Er is onder een koopkrachtige groep ouderen veel vraag naar kwalitatieve huurwoningen waar zorg aan huis op termijn mogelijk is.

Door de babyboomers groeit deze doelgroep de komende jaren aanzienlijk. Er zijn echter bijna geen huurwoningen die aan deze woonwens voldoen. De markt is aan zet, een kans voor u als belegger! Tijdens deze Annexum Academy op donderdag, 30 januari 2020 zoomen we in op de ontwikkelingen en kansen in deze nieuwe markt.


De sprekers

Hoe ontwikkelen we een kwalitatief hoogwaardige vastgoedmarkt voor ouderen? Welke woon- en zorgbehoeftes hebben senioren? En wat betekent de energietransitie bij transformatie van het zorgvastgoed? Deze sprekers schetsen elk op eigen wijze hoe het woon- en zorgconcept van de toekomst eruit ziet en tonen een eigentijds voorbeeld van transformatie van oud zorgvastgoed naar nieuw, duurzaam wonen.

- Co Politiek, Managing Integrator bij Careinvest Group
- Rinus Vader, Leading Professional Energietransitie bij
Royal HaskoningDHV
- Bob Janse, Projectleider Sociale Innovatie bij Laurens Wonen


Programma

- 13:00 uur | Ontvangst
- 13:30 uur | Aanvang programma met 3 gastsprekers
- 17:00 uur | Drinks & Bites
- 18:00 uur | Einde programma


Route

Voor meer informatie over de locatie en een uitgebreide routebeschrijving (ook in PDF) kijkt u op www.annexum.nl/route.Wij steunen KiKa

Een gezond kind heeft wel 100 wensen. Een ziek kind maar een...

De opbrengst van de kaartverkoop van deze Annexum Academy schenken wij aan KiKa, een goed doel dat Huib Boissevain een warm hart toedraagt. Met de bijdrage sponsoren wij Michelle Augustinus, secretaresse van ons Assetmanagement-team. Zij gaat 42,195 meter hardlopen voor Kika op 11 oktober 2020 tijdens de marathon van Chicago.

KiKa streeft naar 95% genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. De onderzoeksresultaten zijn veelbelovend.


Annexum Academy

Als toonaangevende aanbieder van (vastgoed)fondsen delen wij graag onze opgebouwde expertise en ervaringen met ons professionele netwerk met startende en de meer gevorderde beleggers. Sinds 2013 organiseren wij daarom zo'n 2 keer per jaar de Annexum Academy. De voorgaande editie stond in het teken van supermarktvastgoed. Bekijk 'm terug op www.annexum.nl.

De Annexum Academy is een toegankelijke seminar voor beleggers zoals u die, juist in deze onzekere tijden, de kennis willen vergroten over de verschillende mogelijkheden om te beleggen. Dagvoorzitter is traditiegetrouw Huib Boissevain, CEO en oprichter van Annexum.


Privacy

Tijdens de Annexum Academy worden foto's en/of video's gemaakt door een professionele fotograaf. Deze worden gepubliceerd op de website en social mediakanalen van Annexum.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel NH Bussum Jan Tabak

Amersfoortsestraatweg 27

1401 CV Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen