€ 8,50

Annie M.G. Schmidtlezing 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kinderboekenmuseum

Prins Willem-Alexanderhof 5

2595 BE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 10 mei houdt Rindert Kromhout in het Kinderboekenmuseum in Den Haag de Annie M.G. Schmidtlezing 2017. Onder de titel De rattenvanger van Weesp zal hij de achttiende editie van de lezing verzorgen.

Rindert Kromhout (Rotterdam, 1958) volgde een opleiding tot kleuterleider, hoewel hij nooit voor de klas heeft gestaan. In 1978 debuteerde hij met het verhaal ‘Het drakenhuwelijk’, dat in de Donald Duck verscheen. Sinds 1982 schrijft hij fulltime, voor alle leeftijden. Op humoristische wijze verwerkt Kromhout zijn milde maatschappijkritiek in zijn werk dat zich kenmerkt door de fantastische verwikkelingen en de merkwaardige karakters.

Praktische informatie
De lezing begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en wordt gehouden in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Na afloop wordt u een drankje aangeboden.

Let op: de online kaartverkoop loopt tot woensdag 10 mei, 17 uur. De lezing toch bijwonen? Last minute tickets zijn vlak voor aanvang te koop bij de kassa van het Kinderboekenmuseum.

De lezing wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Lezen, het Nederlands Letterenfonds en de Stichting IBBY-Nederland.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kinderboekenmuseum

Prins Willem-Alexanderhof 5

2595 BE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen