Gratis

APBCoffee #18 at Integrated

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Antwerpen deSingel

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De koffie van de diamantsector is nog niet koud of we plannen alweer een zeer interessant netwerkmoment. Deze keer is het decor de supergezellige Blue Lounge van de Singel, op het kunstenfestival Integrated.

Georganiseerd door Sint Lucas, biedt dit tweejaarlijkse kunstzinnige festival een ruwe blik op design, kunst en maatschappij. Het motto voor deze editie luidt:
BETWEEN CREATIVITY AND CRIMINALITY:
THE ART AND DESIGN OF THE CIVIL DOMAIN
Op Integrated2017 worden de grenzen van het civiele domein opgezocht aan de hand van exposities en lezingen door internationale topkunstenaars en compagnies.
Één van de sprekersensembles, de Young Ones National Neographic of kortweg YONN, heeft speciaal voor ons een panel opgebouwd. Onder leiding van Jonathan Stuyven (jawel, de baas van BAAS) kan je naar hartenlust vragen stellen en de discussie aangaan. We zullen het onder andere hebben over de inspiratiebubbel, aangevuld met een aantal prangende vragen die al heel wat discussie hebben opgewekt in onze Facebookgroep.
Dus: klinkt YONN wel als een groep ontwerpers waarmee jij wel een koffietje wil drinken? Kom dan gewoon langs, want het is gratis. Bovendien bieden we een uniek voorsmaakje van wat Integrated2017 zoal in petto heeft voor de kunst- en designfreak.

Verder kan je op onze APBCoffee nog een dagticket aan €45 kopen voor als YONN je helemaal wild heeft kunnen maken. Het dagticket is enkel via deze link verkrijgbaar!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Antwerpen deSingel

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen