€ 16,93 – € 114,95

Apeldoorn in concert

Venster Acties en details

Vanaf € 16,93

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Omnisport Apeldoorn

55 De Voorwaarts

7321 MA Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Kaartverkoop Apeldoorn in concert 2022 In het Omnisport Centrum te Apeldoorn.

Over dit evenement

Op zondag 1 augustus 2021 om 10.00 uur start de kaartverkoop voor Apeldoorn in concert 2022. Zowel de dagkaarten, VIP kaarten en losse pendelbustickets gaan in de verkoop. Zorg dat je van te voren goed weet welke kaarten je wil aanschaffen.

LET OP: Je kan maximaal tien kaarten bestellen. Wanneer je met meer dan tien vrienden naar Apeldoorn in concert wil, moet je meerdere bestellingen plaatsen.

Als het je gelukt is om kaarten te bestellen, ontvang je hiervan een bevestiging. Kaarten voor het concert zijn enkel via de website apeldoorninconcert.nl en eventvisie.nl te koop. Koop nooit tickets voor Apeldoorn in concert op andere websites. Voor meer informatie neem contact met ons op.

www.apeldoorninconcert.nl

SCHRIJF JE IN OP DE WACHTLIJST

Als Apeldoorn in concert is uitverkocht, schrijf je dan in op onze wachtlijst. Wij brengen mensen die hier staan ingeschreven op de hoogte wanneer er kaarten beschikbaar komen die terugvallen uit reserveringen. Bovendien vallen er kaarten terug omdat we de kaarten intensief checken op zwarthandel.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Omnisport Apeldoorn

55 De Voorwaarts

7321 MA Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Eventvisie BV

Organisator van Apeldoorn in concert

Wij zijn evenementenbureau Eventvisie uit Deventer. Wij organiseren en creëren, produceren en coördineren live, online en hybride evenementen.

Wij doen alles om de doelstellingen van u als opdrachtgever te behalen en samen een bijzondere belevenis te creëren. Wij inspireren en zorgen voor realistische concepten waarbij het maximale uit het beschikbare budget gehaald wordt. Na 20 jaar ervaring kunnen wij met trots zeggen dat we onze opdrachtgevers tot in perfectie ontzorgen, waarbij we de verwachtingen weten te overtreffen. En dat doen wij vol enthousiasme en gedrevenheid met ons hechte en ervaren team van specialisten.

Bent u benieuwd naar wat Eventvisie voor uw organisatie kan betekenen?

Neem dan contact op met onze specialisten in event marketing.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen