Gratis

APERITIEFCONCERT '4 SEIZOENEN VAN OOSTENDE' ZONDAG 26 AUGUSTUS

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cultuurcentrum De Grote Post

18a Hendrik Serruyslaan

8400 Oostende

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Mikhail Bezverkhni (viool), Anastasia Kozhusko (piano) en Gulzhaina Kydyrova (cello) vormen samen het trio “les misérables” en ze brengen de '4 seizoenen van Oostende' in beeld via muziek van Piazzolla, Tchaikovsky en Vivaldi. De Gentse kunstschilder Jaco laat zich inspireren door de muziek en schildert live.

Trio Les Misérables

Mikhail Bezverkhni, grand prix van zes internationale wedstrijden waaronder de Eerste Prijs Koningin Elisabeth Wedstrijd in de jaren 90, gebuisd en geweigerd na auditie voor het Radio orkest van Frankfurt in Duitsland in de eerste ronde.

Zhaina Kydyrova winnares van drie wedstrijden, master voor cello aan het conservatoiurm van Moskou en gebuisd en geweigerd na een orientatieproef aan het kleine KASK conservatorium in Gent met de vermelding dat het onmogelijk was om haar in twee jaar cello te leren spelen tijdens de master opleiding van het KASK.

Anastasia Kozhushko, internationale soliste piano, laureaat van meer dan 15 internationale wedstrijden maar gebuisd als concertmeester aan het kleine KASK conservatorium te Gent.

Dit trio gaat in de voetsporen van Franz Schubert, Vincent van Gogh, Georges Bizet na zijn première van de opera Carmen, Franz Kafka, Salvador Dali, Mondelliani , Bébé Alexandru Nastasoiu en nog vele anderen in de lange rij van vénérables misérables …

Expo

Het aperitiefconcert en vernissage kaderen in de tentoonstelling
Bronzen beelden van grootmeester 'Bebe' en schilderijen van Jaco van 20 augustus tot 2 september in
galerie Artine. (Kursaal-Oosthelling 6, 8400 Oostende van 10 u. tot 12 u. en van 15 u. tot 22 u.)

Organisatie : Bezverkhni van Gent vzw

Entrée: vénérables misérables prijs van 25 Euro per persoon te betalen uitburo Oostende online: https://brugge.iticketsro.com/uitloket/ of aan de kassa van het uitburo in de Grote Post in Oostende, Hendrik Serruyslaan 18A, 8400 Oostende, T 059/33.90.00 uit@oostende.be

www.oostende.be

www.uitinoostende.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cultuurcentrum De Grote Post

18a Hendrik Serruyslaan

8400 Oostende

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen