€ 36

APK voor je Stem

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een krachtige en energieke stem!

Voor docenten, trainers, coaches en iedereen die geregeld voor groepen spreekt.

Spreken kan topsport zijn, dat weet jij als geen ander. Na een tijd kun je last krijgen van je keel of van moeheid in je stem. Misschien ben je soms hees, schor of zelfs je stem helemaal kwijt. En heb je desondanks wel eens het gevoel dat je boodschap niet overkomt. Dat het lijkt of je de hele tijd hebt moeten schreeuwen.

De workshop A.P.K. voor je Stem van de Stemgarage biedt je een aantal inzichten en simpele technieken om je stem gezond te houden.

Je leert welk stemgebruik het beste bij JOU past, je boodschap het beste overbrengt en waar je het meeste energie van krijgt. De Stemgarage geeft je praktische tools waarmee je je stem voortaan effectiever en met minder inspanning kunt gebruiken. Ook in een rumoerige omgeving.

Deze workshop kost normaal gesproken 75 euro, maar als je je nu inschrijft betaal je alleen een bijdrage van 36 euro (incl. 21% btw). Daarvoor krijg je bovendien een werkboek met een quickscan van je stemgezondheid. Zodat je ook nà de workshop verder aan de slag kunt.

De letters A.P.K. staan niet voor Algemene Periodieke Keuring. Waar ze wel voor staan vertel ik je graag tijdens de workshop.

Zie ik je op 1 oktober?

Hartelijke groet,

Anneriet Nubé

Kijk voor meer informatie op www.stemgarage.nl, of neem contact met ons op via info@stemgarage.nl


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen