Gratis

APN Startbijeenkomst 2018

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Consulaat-Generaal van Angola

Mathenesserlaan 315

3021 HL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wij heten u welkom op de startbijeenkomst van Angolan Professional Network (APN) in het schitterende gebouw van het Angolese consulaat in Rotterdam. Dit exclusieve evenement markeert het begin van de geweldige activiteiten van de netwerkorganisatie. APN wil hiermee een podium creëren voor Angolese professionals in Nederland en Europa.

Wil je kennis maken met andere succesvolle Angolezen? En genieten van Angolese appetizers & drinks? Kom dan naar ons startbijeenkomst in Rotterdam!

Over APN

Netwerkorganisatie APN streeft ernaar de sociaaleconomische positie van Angolezen in Nederland te helpen verbeteren, toekomstige leiders ontwikkelen en bij te dragen aan de ontwikkeling van Angola.

Het fundament van APN is gestoeld op de Ubuntu filosofie en omarmt daarin de kernwaarden excellentie en leiderschap. Met het organiseren van bijeenkomsten, sociale events en workshops komt dat nobele doel dichterbij. Door het zichtbaar maken van Angolese prossionals hoopt APN te transformeren in een katalysator van positieve verandering.

Programma

APN Startbijeenkomst 2018 - Programma


Mede mogelijk gemaakt door:

Consultaat Generaal van Angola


APN Consultancy

Scrip2screenDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Consulaat-Generaal van Angola

Mathenesserlaan 315

3021 HL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen