Gratis

Apollo's Moonday

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Annastede

Haagweg 1

4814 GA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 7 november opent Apollo Journey om 14:00 haar deuren met een zeer inspirerend event! Apollo’s Moonday draagt het Thema “Where gaming feeds the business”. Gedurende Apollo’s Moonday inspireren wij Nederland met nieuwe technologieën en visualisatietechnieken geïnspireerd door de gaming industrie. We spelen in op huidige trends en ontwikkelingen binnen de markt en hopen u te kunnen inspireren met de geweldige mogelijkheden van digitale innovatie. Het team van Apollo staat samen met haar klanten en partners klaar om inzichten, ideeën en initiatieven met u te delen. We gaan samen op reis naar de toekomst!

Gedurende de Moonday nemen we u mee op een inspirerende reis door de wereld van digitale innovatie. We presenteren geweldige mooie technologieën van onze partners en bijzondere oplossingen welke in samenwerking met onze klanten zijn gerealiseerd. We hopen dat er gedurende deze dag veel kennis gedeeld wordt en nieuwe contacten zullen ontstaan. Dit uiteraard in combinatie met een flinke portie Brabantse gezelligheid!

Reserveer de datum en houd de website in de gaten voor updates over de sprekers en inspirerende verhalen over digitale innovatie en visualisatie in de inspiration corner. Het belooft een zeer bijzondere dag te worden!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Annastede

Haagweg 1

4814 GA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen