Gratis

App Pioneers

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Verkadefabriek

Boschdijkstraat 45

5211 VD 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

App Pioneers is een evenement voor zakelijke beslissers en marketeers die succesvol willen zijn met apps. Een kennis sessie met exclusieve sprekers, ervaringen uit de dagelijkse praktijk, een duidelijk overzicht van de markt en een blik in de toekomst. Met genoeg tijd voor interactie, het uitwisselen van ervaringen en ruime netwerkmogelijkheden. Het inhoudelijke programma telt een vijftal sprekers. Registratie is mogelijk voor eindbeslissers uit het bedrijfsleven, marketeers of relaties van Shareforce.

Thema
Het thema van de komende editie is 'impact'. Het mobiele kanaal en apps in het bijzonder nemen een steeds groter tijds- en omzetaandeel voor hun rekening. Maar er is ook enorm veel concurrentie en het is daarom lastig om je te onderscheiden in deze markt. Wat moet je doen om een maximale impact te hebben en daarmee een positie te veroveren op de smartphone? Daarop willen we een antwoord geven tijdens dit evenement!

Programma
13:30 - 14:00
Ontvangst

14:00 - 14:10
Opening

14:10 - 14:35
Diederick Ubels - MobPro
Het ontwikkelen van een app is één, maar het opbouwen van een vaste gebruikersgroep is een uitdaging waar veel app eigenaren mee worstelen. Diederick Ubels, oprichter en CEO van MobPro, laat aan de hand van cases van o.a. ING en Parkmobile zien met welke app marketingactiviteiten je de doelgroep bereikt, activeert en vasthoudt - dat gaat verder dan enkel advertising.

14:35 - 15:00
Freek de Steenwinkel - Tikkie app
"Ik stuur je wel een Tikkie" is in korte tijd een begrip geworden in Nederland. De terugbetaal app van ABN AMRO staat op dit moment steevast bovenaan in de app ranglijsten. Freek de Steenwinkel, lead product owner bij Tikkie, vertelt hoe dit succes tot stand is gekomen en wat de belangrijkste leerpunten tot nu toe zijn geweest.

15:00 - 15:25
Paneldiscussie

15:25 - 15:55
Network break

15:55 - 16:20
Yves Kistemaker - Multiscope
Yves publiceert nog niet eerder bekend gemaakte cijfers uit de Smart Media Monitor, een grootschalig marktonderzoek naar digitaal mediagebruik in Nederland. De Smart Media Monitor is hét rapport dat inzicht geeft in welke diensten in digitale media de meeste tijd en aandacht krijgen. De cijfers laten zien welke aanbieders en welk scherm (mobiel, tablet of televisie) de strijd om de consument wint.

16:20 - 16:45
Keynote spreker (wordt later bekend gemaakt)

16:45 - 17:00
Afronding

17:00 - 18:00
Borrel

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Verkadefabriek

Boschdijkstraat 45

5211 VD 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen