Gratis

App Pioneers

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Verkadefabriek

Boschdijkstraat 45

5211 VD 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

App Pioneers is een evenement voor zakelijke beslissers en marketeers die succesvol willen zijn met apps. Een kennis sessie met exclusieve sprekers, ervaringen uit de dagelijkse praktijk, een duidelijk overzicht van de markt en een blik in de toekomst. Met genoeg tijd voor interactie, het uitwisselen van ervaringen en ruime netwerkmogelijkheden. Het inhoudelijke programma telt een vijftal sprekers. Registratie is mogelijk voor eindbeslissers uit het bedrijfsleven, marketeers of relaties van Shareforce.

THEMA
Het thema van de komende editie is 'impact'. Het mobiele kanaal en apps in het bijzonder nemen een steeds groter tijds- en omzetaandeel voor hun rekening. Maar er is ook enorm veel concurrentie en het is daarom lastig om je te onderscheiden in deze markt. Wat moet je doen om een maximale impact te hebben en daarmee een positie te veroveren op de smartphone? Daarop willen we een antwoord geven tijdens dit evenement!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

PROGRAMMA

12:30 -13:00
Ontvangst

13:00 - 13:05
Opening

13:05 - 13:30 /// Yves Kistemaker - Multiscope
Yves publiceert nog niet eerder bekend gemaakte cijfers uit de Smart Media Monitor, een grootschalig marktonderzoek naar digitaal mediagebruik in Nederland. De Smart Media Monitor is hét rapport dat inzicht geeft in welke diensten in digitale media de meeste tijd en aandacht krijgen. De cijfers laten zien welke aanbieders en welk scherm (mobiel, tablet of televisie) de strijd om de consument wint.

13:30 - 13:55 /// Jan te Kiefte - Peaks
Hoe maak je iets complex als beleggen begrijpelijk voor iedereen? En hoe stop je dat in een app? Peaks lanceerde in november 2017 een app die beleggen ook toegankelijk moet maken voor mensen die bij beleggen eerder aan een boterham denken dan aan investeren. Jan te Kiefte, Marketing Manager bij Peaks legt uit wat daarbij komt kijken.

13:55 - 14:20 /// Diederick Ubels - MobPro
Het ontwikkelen van een app is één, maar het opbouwen van een vaste gebruikersgroep is een uitdaging waar veel app eigenaren mee worstelen. Diederick Ubels, oprichter en CEO van MobPro, laat aan de hand van cases van o.a. ING en Parkmobile zien met welke app marketingactiviteiten je de doelgroep bereikt, activeert en vasthoudt - dat gaat verder dan enkel advertising.

14:20 - 14:50
Network break


14:50 - 15:15
Paneldiscussie


15:15 - 15:40 /// Timothy Dieduksman - ING
De ING Mobiel Bankieren App heeft meer dan 3 miljoen actieve gebruikers. Maar wat betekent actief gebruik? Timothy Dieduksman, Data Analist bij ING, laat zien hoe ING de engagement van app gebruikers meet en daarop inspeelt.

15:40 - 16:05 /// Joeri Vos - NS
NS heeft met de Reisplanner Xtra een van de meestgebruikte (OV) apps van Nederland. De app wordt in eigen beheer ontwikkeld en onderhouden door een klein team van 6 personen, het zogenaamde NS M-Lab. Product owner Joeri Vos vertelt hoe men werkt: het motto is ‘niet lullen maar poetsen’. LEAN werken, microservices, devops principes en cloud diensten zijn daarbij belangrijk.


16:05 - 16:30 /// Freek de Steenwinkel - Tikkie app
"Ik stuur je wel een Tikkie" is in korte tijd een begrip geworden in Nederland. De terugbetaal app van ABN AMRO staat op dit moment steevast bovenaan in de app ranglijsten. Freek de Steenwinkel, lead product owner bij Tikkie, vertelt hoe dit succes tot stand is gekomen en wat de belangrijkste leerpunten tot nu toe zijn geweest.


16:30 - 16:45
Afronding

16:45 - 18:00
Borrel

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Verkadefabriek

Boschdijkstraat 45

5211 VD 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen