Gratis

Arbeidsmarkt van Morgen - Een tafel vol vragen en onzekerheden

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fokker Terminal

249 Binckhorstlaan

2516 BB Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Arbeidsmarkt van Morgen - Een tafel vol vragen en onzekerheden

Over dit evenement

We zijn blij aan te kondigen dat we op 12 november 2021 van 10.00 uur tot 13.30 uur eindelijk weer fysiek samen kunnen komen voor een nieuwe bijeenkomst in het kader van de Arbeidsmarkt van Morgen.

Wat ons betreft is het noodzakelijk, het morgen van de arbeidsmarkt iets te verruimen, naar mogelijke vragen over de arbeidsmarkt die overmorgen betreffen.

We zien allemaal dat informatie en data van steeds grotere invloed zijn op de economie en de huidige economische modellen. Zijn die modellen en uitgangspunten aan vervanging toe?

Het is hoog tijd dat we met elkaar komen tot broodnodige veranderingen voor een toekomstgerichte arbeidsmarkt. Wij denken dat we ons op een omslagpunt bevinden, waarbij het nodig is om nieuwe inspiratie en visies met elkaar te delen en veranderingen als uitdaging te zien in plaats van een bedreiging.

Onder leiding van dagvoorzitter Welmoed Sijtsma geven diverse sprekers hun visie. Sprekers zijn o.a.:

  • Bas Heijne, essayist en auteur van het boek Leugen & Waarheid
  • Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland
  • Elly Ploumen, Group HR Director Achmea
  • Tim Roskam, Hoofd Personeel en Ontwikkeling Politie Nederland
  • Sjanne Marie van den Groenendaal, onderzoeker loopbaanontwikkeling zzp'ers Tilburg University Department of Human Resource Studies
  • En meer...

Sprekers en genodigden vanuit diverse hoeken (werknemers, werkgevers en beleidsmakers) gaan daarnaast, aan de hand van vragen die voortkomen uit een onderzoek van Prof. dr. mr. Leo Witvliet (emeritus) met elkaar in gesprek over hoe de arbeidsmarkt van overmorgen eruit moet zien. Uw input is hierbij meer dan welkom.

We sluiten de ochtend rond 13.00 uur af met een gezamenlijke netwerklunch.

We nodigen u dan ook van harte uit om zich voor deze bijeenkomst aan te melden. Klik hiervoor rechts bovenin op de groene knop: registreren

Let op: voor deelname aan deze bijeenkomst dient u volgens de geldende richtlijnen een geldig coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-app) te kunnen tonen. Daarnaast vragen wij u om zich aan de op dat moment geldende coronaregels te houden. Meer informatie hierover vindt u op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fokker Terminal

249 Binckhorstlaan

2516 BB Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator NBBU

Organisator van Arbeidsmarkt van Morgen - Een tafel vol vragen en onzekerheden

De NBBU behartigt de belangen van meer dan 1.300 intermediairs in de flexbranche. Wij geloven in het belang van een flexibele arbeidsmarkt. Er helpen daarom onze leden om goed werkgever te zijn voor flexwerkers en aantrekkelijk aanbeider van tijdelijk personeel voor opdrachtgevers.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen