€ 0 – € 477

Arbo 2030 online

Venster Acties en details

€ 0 – € 477

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De KoM bestaat 6 jaar. En viert dat met een spetterend online congres. Waar ook jij hartelijk voor bent uitgenodigd.

Over dit evenement

Wij gaan als KoM niet terugkijken, maar vooruitkijken. Wat komt er op ons af en hoe gaan wij daar vanuit de Arbo-discipline mee om.

We zien veel ontwikkelingen op de gebieden van technologisering en digitalisering, flexibilisering en intensivering. Het werk verandert en de kwaliteit van dit werk verandert mee. Maar ook de regels rond werk en sociale zekerheid zullen ingrijpend wijzigen.

De positie van de werkende mens staat door deze ontwikkelingen steeds meer onder druk. Onzekerheid en belasting nemen toe. Hoe kunnen werkgevers en dienstverleners hen hierbij helpen en ondersteunen? En wat heeft dit voor impact op de arbomarkt en de arbodienstverlening?

Voor de jubilerende KoM reden om tijdens het KoMgres Arbo 2030 op 20 april a.s. de concrete gevolgen van deze ontwikkelingen te bespreken voor de Arbomarkt in de komende jaren.

Centraal thema De mens centraal in een digitale en intensiverende wereld Het heeft door de coronacrisis extra betekenis gekregen. Hebben we straks eigenlijk nog grip op ons leven, werk en geld? En hoe blijven wij onszelf centraal zetten?

Technologisering en digitalisering in de arbomarkt Wat zou de kwaliteit van arbo-advies van de robot kunnen zijn voor werkgever en werknemer? Een sessie gegeven door de mens, nu het nog kan!

Het Arbostelsel en flexibilisering Een breakoutsessie over de toekomst van de arbeidsverhoudingen, bedrijfsgezondheid en het sociale vangnet.

Intensivering van werk Medewerkers moeten meer werk verrichten in dezelfde tijd. Wat is de opvolger van de burn-out? Een intensieve maar autonome breakoutsessie.

Met sprekers als: Marius Touwen, Diederik Benders, Hylco Nijp en nog veel meer.

KoM is een belangenbehartiger voor alle professionals op het gebied van arbo, verzuim en preventie. Het netwerk is er ook voor werknemers en werkgevers. Het belangrijkste doel: het bevorderen van gezond werken en een gezonde werkomgeving dankzij kwalitatief hoogwaardige arbeidsgerelateerde zorg, op maat. www.kwaliteitopmaat.com

In samenwerking met Gezond in Bedrijf Business School

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen