€ 3,75 – € 7,50

Arna Mačkić - Engaging with Inclusive Architecture

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe borg je inwoners in hun stad middels architectuur? Architect Arna Mačkić houdt zich bezig met vraagstukken rondom de collectieve identiteit in landen en steden en hoe architectuur een bemiddelende rol kan spelen. In deze workshop neemt Mačkić deelnemers mee in haar gedachtegoed en komen ze tot een meer inclusieve benadering van het ontwerpen van ruimte.

Arna Mačkić

Arna Mačkić is architect en samen met Lorien Beijaert medeoprichter van Studio L A. Het bureau won verschillende prijzen, waaronder de Dutch Design Award 2014 en de Maaskantprijs voor jonge Architecten 2017 voor hun zoektocht naar 'inclusieve architectuur' en nieuwe vormen van het publieke domein. Daarnaast is ze hoofd van de afdeling Architectural Design aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam.

Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken met een link naar het programma Dissident Gardens of Thursday Night Live!

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Ticket-link voor Thursday Night Live!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen