Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadstheater Arnhem

Velperbinnensingel 10

6811 BP Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Genieten van een sportief avondje uit

Het Arnhems Sportgala is een sportief avondje uit in het Stadstheater. Een avond om terug te kijken op het afgelopen sportjaar. Dat doen we met de bekendmaking van de Sport- en Support-sterren voor unieke prestaties in 2019 en ook met de winnaar van de Sportfoto van het jaar. Spectaculair entertainment en een lekker hapje en drankje maken er een echte avond uit van. Reserveer nu je kaarten.

Sport-sterren
Meer dan 120 nominaties kreeg de organisatie binnen voor bijzondere sportprestaties. Bij de genomineerden zitten onder andere de handbaldames, Anne van Dam en de rolstoelbasketbalsters. Als amateursporters staan bijvoorbeeld Scaramouce, de dames van Eldenia en de Wheeldancers in de top 10. De jury, onder leiding van Sportwethouder Jan van Dellen, kiest de beide winnaars.

Support-ster
Minstens zo belangrijk zijn de mensen die sport mogelijk maken. Langs de lijn, als scheidsrechter of als organisator. Arnhem mag trots zijn op vrijwilligers als Harry Jacobs en Alfred van Schaar. Ook in deze categorie kiest de jury een winnaar.

Sportfoto
Een goede sportfoto laat passie en inspanning zien. Hobbyfotografen stuurden hun mooiste sportfoto van 2019 in. De jury kiest hieruit de winnaars.

Sportief avondje uit
Het Stadstheater is de perfecte locatie voor een sportief avondje uit. Spectaculair entertainment, mooie prijzen, lekkere hapjes en drankjes en de mogelijkheid voor een goed gesprek.

Programma
19.00 uur: ontvangst met koffie en thee
19.45 uur: start programma
21.15 uur: start netwerkborrel
22.30 uur: einde programma

Het is een gala. We vinden het leuk als je feestelijke kleding aantrekt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadstheater Arnhem

Velperbinnensingel 10

6811 BP Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen