€ 35 – € 65

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Den Haag

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een uniek kijkje achter de schermen van Haagse kunstgaleries
Altijd al binnen willen kijken in een kunstgalerie? Soms ligt de drempel hoog om een galerie binnen te stappen, maar galeriehouders vinden het juist heel erg leuk om jou te ontmoeten! Zij (en soms ook de exposerende kunstenaars!) vertellen je graag wat er te zien is in hun galerie en gaan met je in gesprek over hun vakmanschap, de tentoonstelling en het reilen en zeilen in de wereld van de kunsten...

Onder leiding van Margitte Verwoerd gaan we langs bij Galerie Maurits van de Laar, Nouvelles Images, Galerie Ramakers, Livingstone Gallery, Galerie Helder, Parts Project en twelve twelve gallery.

Art Walk With Me is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar kunst: voor liefhebbers én voor leken. Het is informatief, inspirerend en een leuke wandeling door de stad. Je bezoekt onder leiding van een kunstexpert zes Haagse galeries die gespecialiseerd zijn in hedendaagse beeldende kunst.

De tour start zondag 10 juni 2018 om 11.00 uur en eindigt rond 16.00 uur met een borrel. Halverwege de dag wordt een lunch geserveerd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Den Haag

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen