€ 55

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Maartenskerk

Kerkplein

3941 HV Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Artemis Quartett speelt op slotavond lustrum Soroptimistclub Utrechtse Heuvelrug voor Stichting Het Vergeten Kind.

Over dit evenement

Een uniek concert door dit wereldberoemde kwartet. Ook zij zelf steunen deze avond het goede doel, door hun honorarium geheel ten goede te laten komen aan Het Vergeten Kind.

Dé gelegenheid voor u om zowel ons goede doel te steunen als dit beroemde kwartet te horen spelen in onze prachtige Maartenskerk in Doorn. Leuke bijkomstigheid is nog dat de celliste van het kwartet, onze oud dorpsgenoot Harriët Krijgh is!

Komt u ook meegenieten?

De zaal gaat open om 19.30 uur, het concert start 20 uur.

Voor meer info over het Artemis Quartett, zie ook hun eigen website: www.artemisquartett.de.

Een avondje uit voor Stichting Het Vergeten Kind

Soroptimisten International Club Utrechtse Heuvelrug organiseert in het kader van haar 65 jarige bestaan een heerlijke avond uit met dit concert. De opbrengst gaat naar Stichting Het Vergeten Kind.

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen.

Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders kunnen zorgen voor een negatief klimaat waardoor de kinderen niet de positieve aandacht krijgen die ze zo hard nodig hebben. Zo raken ze eenzaam, komen in een sociaal isolement en hun ontwikkeling komt in de knel. Op latere leeftijd lopen ze een verhoogd risico op het criminele pad te raken, werkloos te worden, zelf hun kinderen niet goed op te kunnen voeden of zelfs helemaal geen duurzame relatie aan te kunnen gaan.

Daarom Stichting Het Vergeten Kind. Zij zetten zich in voor kinderen die opgroeien in een onveilige en/of instabiele thuissituatie en voor velen onzichtbaar zijn. De projecten leveren een bijdrage aan de ontwikkeling en zelfredzaamheid van kinderen, zodat ze net als andere kinderen kansen krijgen om in te stromen in de maatschappij.

Wie is Soroptimist International?

Soroptimist International is een wereldwijde netwerkorganisatie en NGO met in Nederland 3200 leden, georganiseerd in 100 clubs, samen de Unie van Soroptimistclubs in Nederland, Suriname en Curaçao: www.soroptimist.nl

Soroptimisten zetten zich al bijna een eeuw in om de belangen van vrouwen te behartigen, hen te helpen middels financiële ondersteuning en de bewustwording omtrent hun positie te vergroten.

Club Utrechtse Heuvelrug is een groep van 41 professionele vrouwen die maandelijks bijeenkomen om kennis uit te wisselen, inzichten te delen en fondsen te werven voor doelen die onze missie ondersteunen: https://soroptimist.nl/nl/clubs/midden-nederland/utrechtse-heuvelrug-1/

Lustrumjaar

In 2020 bestaan wij 65 jaar en dat vieren we met deze filmavond, een benefietconcert, een sing-for-benefit evenement en een sponsorfietstocht. De opbrengst van al deze lustrum-activiteiten gaat naar Stichting Het Vergeten Kind. Klik hierboven op VOLGEN als je ook op de hoogte wilt blijven van deze activiteiten!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Maartenskerk

Kerkplein

3941 HV Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen