€ 19,45

Arthur Adam • Terrasconcert

Venster Acties en details

€ 19,45

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Roepaen podium

9 Kleefseweg

6595 NK Ottersum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Arthur Adam • Terrasconcert • Roepaen Podium

Over dit evenement

Door de jaren heen door velen gezien als groot talent, maar te eigenwijs. En nu is hij eigenlijk te oud om nog talent te mogen heten. Eigenwijs blijft hij: op zijn repertoire staan punkpop-met-rare-maatsoorten, a capella jazzpop, soundscapes, geïmproviseerde muziek, rock en kleine lieve liedjes (zoals op zijn meest recente EP Other life forms).

Constante factoren zijn er wel: veel tijdloze melancholische muziek om eens goed voor te gaan zitten, filosofische teksten, harmonische rijkdom, een voorkeur voor het vermijden van muzikale open deuren, gezongen met een stem die door kenners wordt vergeleken met Jeff Buckley, Freddie Mercury en Thom Yorke. En in de traditie van Stevie Wonder en Lenny Kravitz speelt hij de meeste instrumenten op zijn platen zelf in. Verdere geestverwanten: Sufjan Stevens, Joni Mitchell, Bon Iver.

Arthur Adam trad in het verleden met verscheidene formaties op bij DWDD en vele landelijke radioprogramma's, en de muziek bracht hem van Mexico tot Moskou. Hij speelt en schrijft ook in AASS (experimentele pop op basis van jazz en impro) en The Vain Travail (indie, pop noir), en was deel van een handvol Undercover Sessies (Radiohead, Jeff Buckley, ELO, Bee Gees). Op 15 augustus speelt hij een speciale op maat gemaakte cocktail van eigen werk en covers van Radiohead en Buckley. Mooie melancholie om eens goed voor te zitten en een troostrijk traantje bij weg te pinken.

• Dit concert is seated met 1,5 meter maatregelen. Het is niet nodig je hiervoor te laten testen.

• De Inloop voor dit evenement is 14:00

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Roepaen podium

9 Kleefseweg

6595 NK Ottersum

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Roepaen Podium

Organisator van Arthur Adam • Terrasconcert

Kleefseweg 9
6595 NK Ottersum
info@roepaen.com
0485 - 516070
​Bereikbaar di - vr  09.00 - 16.00 uur

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen