Gratis

ARTI 2.020 - Zomersalon

Beschrijving van het evenement
ARTI 2.020 is de derde zomerssalon in de sociëteit van kunstenaarsvereniging Arti et Amicitiae.

Over dit evenement

Wees welkom in hartje Amsterdam voor de tentoonstelling ARTI 2.020.

ARTI 2.020 is de derde zomerssalon in de sociëteit van kunstenaarsvereniging Arti et Amicitiae. Voor de tentoonstelling hebben kunstenaarsleden van Arti zich laten inspireren door de titel ARTI 2.020, een verwijzing naar een volgend niveau; de vrijheid om nieuwe visies te tonen, met perspectief naar andere en betere tijden. De cijfers nul twintig refereren natuurlijk aan Amsterdam, een eigenzinnige stad die voor vele culturen een podium biedt. De geëxposeerde werken hebben een prettig formaat én zijn te koop. Een extra ‘zomerse’ reden de prachtige door H.P. Berlage ontworpen sociëteit eens te komen bezoeken.

De ARTI 2.020 zomersalon zal zich als cultureel evenement extra profileren middels een MUPI* Poster campagne in Amsterdam, rond augustus/september.

Het streven is om met die Mupi* campagne een breed publiek te bereiken en daarmee juist ook vanuit de wijken nieuwe publieksgroepen aan te trekken. (*Mupi= `Mobilier Urbain à Publicité Illuminé, straatmeubilair in de vorm van een verlichte reclamezuil).

Organisatie: kunstenaarsleden Friso Witteveen, Harald Schole en tentoonstellingscoördinator Marjo Boeijen. Met dank aan: alle kunstenaarsleden, de Gemeente Amsterdam. Drukwerk MUPI Poster EPS Amsterdam en Studio Dreams Come True.

Door de huidige Covid-19 maatregelen van het RIVM is de horeca binnen Arti gesloten maar kan de expositie in tijdsblokken van 1 uur worden bekeken.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen