Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kometensingel 58

58 Kometensingel

1033 BW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kunstenaars uit het hele land komen bijeen om hun gevarieerde werken ten toon te stellen en te verkopen op deze gratis expositie

Over dit evenement

Kom en laat je inspireren!

Een gratis expositie met een bonte verzameling aan kunstvormen van zowel professionele als opkomende Christelijke kunstenaars uit het hele land. Met o.a. standbeelden, schilderijen, fotografie, clownerie en presentaties van verschillende exposanten over hun kunst. Ook voor de kinderen hebben we (als het weer meezit) buiten leuke en creatieve activiteiten.

I.v.m. Corona maatregelen vragen wij iedereen die naar de expositie komt zich (gratis) op te geven voor één van de twee rondes, hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat we de capaciteit van ons gebouw niet overschrijden. Ook zal er geen catering zijn, maar kunt nog wel een lekker bakje koffie of thee ' to-go' bij ons halen.

Deze fair is georganiseerd door I AM, een gloednieuwe kunstschool die in september 2021 in Amsterdam haar deuren opent - een deel van de opbrengsten van de verkochte werken zal dan naar de school gaan.

I AM

is een creatieve vormingsschool waar leerlingen doelgericht onderwijs krijgen en worden gestimuleerd om zich in hun identiteit en hun talenten te ontwikkelen. Ons doel is dat leerlingen uitgerust worden met kennis van zichzelf en vaardigheid in hun kunstvorm, om in geloof uit te reiken naar de samenleving.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kometensingel 58

58 Kometensingel

1033 BW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen