Gratis

Artyshock Comedy Night - Alex Agnew (try-out)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

JGC Bergenmeers

Koedreef 7

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het genderdebat, feminisme, #metoo, cultuurrelativisme, neuspeuteren, Tarzan en Zwerkbal. Benieuwd wat Alex Agnew hierover te vertellen heeft? Be careful what you wish for …

Eind mei staat Alex Agnew drie keer in een uitverkocht Sportpaleis met zijn nieuwe show Be careful what you wish for. Om die show vorm te geven speelt hij eerst enkele try-outs. En hij brengt zijn eigen voorprogramma mee.

Alex Agnew is een monument geworden in de Vlaamse podiumkunsten en comedy. Als eerste comedian in West-Europa vulde hij een arena. Negen Sportpaleizen en een comedysabbat later heeft hij opnieuw zin om zalen te vullen en mensen te laten lachen. Dat zit nu eenmaal in zijn DNA. Het is opnieuw tijd om ‘het woord’ te verkondigen!

(16+)

Veelgestelde vragen

Zijn de tickets gratis?
Neen. Een ticket kost 15 euro of vijf knippen in je vrijetijdskaart.

Hoe moet ik mijn gereserveerde tickets betalen?
Je betaalt via overschrijving. Na reservatie ontvang je een e-mail met alle info. Na betaling worden de pdf-tickets via e-mail opgestuurd.

Kan ik mijn UiTPAS gebruiken bij deze Artyshock-activiteit?
Ja. Je ontvangt een punt en koopt, met een UiTPAS met kansentarief, een ticket aan reductietarief (3 euro).

Zijn de plaatsen genummerd?
Neen.

Vrijetijdskaart?
De gemeentelijke vrijetijdsdiensten organiseren een boeiende waaier van activiteiten, van lezingen in de bib over sportactiviteiten tot workshops en voorstellingen onder het Artyshock-label. De vrijetijdskaart maakt het betalen van deze activiteiten eenvoudiger én goedkoper. Er zijn vrijetijdskaarten van 5 knippen voor 15 euro (€ 3 / knip) en van 10 knippen voor 25 euro (€ 2,50 / knip). De kaart is niet leeftijds- of persoonsgebonden en kan dus gebruikt worden door het hele gezin.
Bij het gebruik van een vrijetijdskaart aan reductietarief (5 knippen voor 3 euro, of 10 knippen voor 5 euro) vragen we wel steeds je UiTPAS bij te hebben.
Verkooppunten: Bibliotheek Destelbergen, Villa Tuur, Onthaal en Loket vrije tijd

UiTPAS?
- UiTPAS is een getrouwheidskaart. Per deelname aan een vrijetijdsactiviteit in Destelbergen, en bij uitbreiding bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen, ontvang je punten die inruilbaar zijn voor tal van interessante voordelen: gratis tickets, cadeaus, gadgets …
- UiTPAS is ook een kortingskaart. Personen met een verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling krijgen met deze pas een reductie van 80% op het vrijetijdsaanbod.

- Een UiTPAS koop je voor 5 euro (volw.) of 2 euro (0 - 18 j) op volgende plekken: Onthaal gemeentehuis, Bibliotheek, Villa Tuur, Loket Vrije Tijd, DC De Reinaert en Sociale dienst van het OCMW.
- De UiTPAS met kansentarief kost slechts 1 euro en kan je enkel kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in Villa Tuur of op de sociale dienst van het OCMW.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

JGC Bergenmeers

Koedreef 7

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen