Gratis

Artyshock Comedy Night - Thomas Smith, Jens Dendoncker en Edouard De Prez

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jeugd- en gemeenschapscentrum

Koedreef 7

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Thomas Smith is een stand-up comedian pur sang met Britse roots. Zijn carrière begon in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup. Vier zaalshows, medewerking aan tv-programma’s als Mag ik u kussen, Foute Vrienden en Scheire en de Schepping en oneindig veel optredens op allerhande comedy-podia later, is hij een van de weinige comedians die de pure Engelse stand-up perfect weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Midden in de Nederlandse en Vlaamse tournee van zijn vijfde voorstelling Strak houdt Thomas halt in Destelbergen voor observatie, improvisatie en wellicht een vleugje Brexit.

Jens Dendoncker ken je misschien als gezicht van het tv-programma Hoe zal ik het zeggen of zijn deelname aan De slimste mens. Maar echt goed is hij vooral op een podium. Hoewel Jens pas in 2013 debuteerde, won hij ondertussen de Humorklas van Radio2, de Nederlandse Culture Comedy Award en Humo’s Comedy Cup.

Beginnend comedian Edouard De Prez uit Gent is MC van deze zevende editie van de Artyshock Comedy Night. Als finalist bij de Lunatic Comedy Award en de Humorklas van Radio2 bewees hij al zijn talent. En als Jérome ging hij viraal op Youtube met Gele fiets en Doe een dutje.

(16+)

Veelgestelde vragen

Zijn de tickets gratis?
Neen. Een ticket kost 6 euro of twee knippen in je vrijetijdskaart (incl. drankje)

Kan ik mijn UiTPAS gebruiken bij deze Artyshock-activiteit?
Ja. Je ontvangt een punt en koopt, met een UiTPAS met kansentarief, een ticket aan reductietarief (1,2 euro).

Hoe moet ik mijn gereserveerde tickets betalen?
Je betaalt je ticket(s) aan de deur.

Zijn de plaatsen genummerd?
Neen.

Vrijetijdskaart?
De gemeentelijke vrijetijdsdiensten organiseren een boeiende waaier van activiteiten, van lezingen in de bib over sportactiviteiten tot workshops en voorstellingen onder het Artyshock-label. De vrijetijdskaart maakt het betalen van deze activiteiten eenvoudiger én goedkoper. Er zijn vrijetijdskaarten van 5 knippen voor 15 euro (€ 3 / knip) en van 10 knippen voor 25 euro (€ 2,50 / knip). De kaart is niet leeftijds- of persoonsgebonden en kan dus gebruikt worden door het hele gezin.
Bij het gebruik van een vrijetijdskaart aan reductietarief (5 knippen voor 3 euro, of 10 knippen voor 5 euro) vragen we wel steeds je UiTPAS bij te hebben.
Verkooppunten: Bibliotheek Destelbergen, Villa Tuur, Onthaal en Loket vrije tijd

UiTPAS?
- UiTPAS is een getrouwheidskaart. Per deelname aan een vrijetijdsactiviteit in Destelbergen, en bij uitbreiding bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen, ontvang je punten die inruilbaar zijn voor tal van interessante voordelen: gratis tickets, cadeaus, gadgets …
- UiTPAS is ook een kortingskaart. Personen met een verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling krijgen met deze pas een reductie van 80% op het vrijetijdsaanbod.

- Een UiTPAS koop je voor 5 euro (volw.) of 2 euro (0 - 18 j) op volgende plekken: Onthaal gemeentehuis, Bibliotheek, Villa Tuur, Loket Vrije Tijd, DC De Reinaert en Sociale dienst van het OCMW.
- De UiTPAS met kansentarief kost slechts 1 euro en kan je enkel kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in Villa Tuur of op de sociale dienst van het OCMW.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jeugd- en gemeenschapscentrum

Koedreef 7

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen