Gratis

Artyshock - Workshop Beatbox

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jeugdhuis Den Draai

Koedreef 7

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Human beatbox of het met de mond nabootsen van een drumcomputer. Soms hoor je het verschil niet tussen een computer en een beatboxer. Hoe doen ze het toch? Devoo Beatbox komt het jou allemaal tonen en verklapt jou de geheimen van zijn beatboxtalent. Vergeet niet op voorhand je mond- en kaakspieren te stretchen.

Kjen Descheemaecker treedt al vele jaren op als Devoo Beatbox. Als beatboxer nam hij deel aan verschillende wedstrijden, waar hij telkens hoog scoorde. In 2015 won hij de Pitbox Beatboxbattle en in 2016 werd hij de beste Vlaamse Beatboxer. Jullie kennen hem misschien van Belgium’s Got Talent of als Studio Brussel beatboxer.

(6+)

Veelgestelde vragen

Is deelnemen gratis?
Neen. De deelname kost 3 euro of 1 knip op je vrijetijdskaart (incl. drankje)

Kan ik mijn UiTPAS gebruiken bij deze Artyshock-activiteit?
Ja. Je ontvangt een punt en koopt, met een UiTPAS met kansentarief, een ticket aan reductietarief (0,6 euro).

Hoe moet ik betalen?
Je betaalt ter plaatse.

Moet ik zelf materiaal meebrengen?
Neen.

Vrijetijdskaart?
De gemeentelijke vrijetijdsdiensten organiseren een boeiende waaier van activiteiten, van lezingen in de bib over sportactiviteiten tot workshops en voorstellingen onder het Artyshock-label. De vrijetijdskaart maakt het betalen van deze activiteiten eenvoudiger én goedkoper. Er zijn vrijetijdskaarten van 5 knippen voor 15 euro (€ 3 / knip) en van 10 knippen voor 25 euro (€ 2,50 / knip). De kaart is niet leeftijds- of persoonsgebonden en kan dus gebruikt worden door het hele gezin.
Bij het gebruik van een vrijetijdskaart aan reductietarief (5 knippen voor 3 euro, of 10 knippen voor 5 euro) vragen we wel steeds je UiTPAS bij te hebben.
Verkooppunten: Bibliotheek Destelbergen, Villa Tuur, Onthaal en Loket vrije tijd

UiTPAS?
- UiTPAS is een getrouwheidskaart. Per deelname aan een vrijetijdsactiviteit in Destelbergen, en bij uitbreiding bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen, ontvang je punten die inruilbaar zijn voor tal van interessante voordelen: gratis tickets, cadeaus, gadgets …
- UiTPAS is ook een kortingskaart. Personen met een verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling krijgen met deze pas een reductie van 80% op het vrijetijdsaanbod.

- Een UiTPAS koop je voor 5 euro (volw.) of 2 euro (0 - 18 j) op volgende plekken: Onthaal gemeentehuis, Bibliotheek, Villa Tuur, Loket Vrije Tijd, DC De Reinaert en Sociale dienst van het OCMW.
- De UiTPAS met kansentarief kost slechts 1 euro en kan je enkel kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in Villa Tuur of op de sociale dienst van het OCMW.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jeugdhuis Den Draai

Koedreef 7

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen