Gratis

Artyshock - Workshop Samenspel Tablet (groot)ouder-kind

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Tuur

Axminsterhof 7

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Opvoeden is samenspel, dat is het thema van de week van de opvoeding 2018, maar is samenspel met je kind nog hetzelfde als toen jij zelf een kind was? Samen knutselen, puzzelen of een fantasiespel spelen is niet zoveel anders dan toen. Maar wat met die tablet?

Dat gamen of spelletjes spelen op de computer ook de vaardigheden van het kind kan versterken is al bewezen. Dat kinderen er veel sneller met vertrouwd zijn ook, maar hoe kan je als ouder daar een rol in opnemen? Tijdens deze korte workshop zetten we je samen met je kind aan het spelen en geven we je tips en tricks.

(2,5+)

Veelgestelde vragen

Is deelnemen gratis?
Ja.

Hoeveel plaatsen moet ik reserveren?
Je reserveert een ticket voor je (klein-)kind en een ticket voor jezelf.

Kan ik mijn UiTPAS gebruiken bij deze Artyshock-activiteit?
Ja. Je ontvangt één punt.

Moet ik zelf materiaal meebrengen?
Neen.

UiTPAS?
- UiTPAS is een getrouwheidskaart. Per deelname aan een vrijetijdsactiviteit in Destelbergen, en bij uitbreiding bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen, ontvang je punten die inruilbaar zijn voor tal van interessante voordelen: gratis tickets, cadeaus, gadgets …
- UiTPAS is ook een kortingskaart. Personen met een verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling krijgen met deze pas een reductie van 80% op het vrijetijdsaanbod.

- Een UiTPAS koop je voor 5 euro (volw.) of 2 euro (0 - 18 j) op volgende plekken: Onthaal gemeentehuis, Bibliotheek, Villa Tuur, Loket Vrije Tijd, DC De Reinaert en Sociale dienst van het OCMW.
- De UiTPAS met kansentarief kost slechts 1 euro en kan je enkel kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in Villa Tuur of op de sociale dienst van het OCMW.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Villa Tuur

Axminsterhof 7

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen