Gratis

Artyshock - Workshop Start2DJ

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Destelbergen

Dendermondesteenweg 420

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dimitri Vegas & Like Mike, Charlotte De Witte, Netsky of Lost Frequencies. Allen top dj’s die de hele wereld rondreizen om op de beste feestjes te draaien. Zin om ook achter de controllers te staan en de beste beats uit jouw mouw te schudden? Ga dan mee naar de DJ-School in Gent, daar maken we kennis met alles wat een hedendaagse dj doet. We leren er mixen en maken kennis met verschillende dj-controllers en bijhorende software. Er is geen voorkennis nodig, we starten vanaf nul.

Als pionier in België is DJ-School dé locatie voor professionele DJ opleidingen, DJ-stages voor kinderen en jongeren en bedrijven. David Fouquaert beter gekend van het internationaal DJ duo The Glimmers geeft jou les. Ontdekken, motiveren en ontwikkelen van vaardigheden en muzikale beleving staan centraal.

We gaan met de bus. Wie een Buzzy Pazz heeft brengt deze mee, voor de anderen wordt een busticket voorzien. (Locatie DJ School: Kuiperskaai 17 KV, 9000 Gent)

(8 - 12 jaar)

Veelgestelde vragen

Is deelnemen gratis?
Neen. De deelname kost 3 euro of 1 knip op je vrijetijdskaart (incl. busticket)

Kan ik mijn UiTPAS gebruiken bij deze Artyshock-activiteit?
Ja. Je ontvangt een punt en koopt, met een UiTPAS met kansentarief, een ticket aan reductietarief (0,6 euro).

Hoe moet ik betalen?
Je betaalt ter plaatse.

Moet ik zelf materiaal meebrengen?
Neen.

Vrijetijdskaart?
De gemeentelijke vrijetijdsdiensten organiseren een boeiende waaier van activiteiten, van lezingen in de bib over sportactiviteiten tot workshops en voorstellingen onder het Artyshock-label. De vrijetijdskaart maakt het betalen van deze activiteiten eenvoudiger én goedkoper. Er zijn vrijetijdskaarten van 5 knippen voor 15 euro (€ 3 / knip) en van 10 knippen voor 25 euro (€ 2,50 / knip). De kaart is niet leeftijds- of persoonsgebonden en kan dus gebruikt worden door het hele gezin.
Bij het gebruik van een vrijetijdskaart aan reductietarief (5 knippen voor 3 euro, of 10 knippen voor 5 euro) vragen we wel steeds je UiTPAS bij te hebben.
Verkooppunten: Bibliotheek Destelbergen, Villa Tuur, Onthaal en Loket vrije tijd

UiTPAS?
- UiTPAS is een getrouwheidskaart. Per deelname aan een vrijetijdsactiviteit in Destelbergen, en bij uitbreiding bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen, ontvang je punten die inruilbaar zijn voor tal van interessante voordelen: gratis tickets, cadeaus, gadgets …
- UiTPAS is ook een kortingskaart. Personen met een verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling krijgen met deze pas een reductie van 80% op het vrijetijdsaanbod.

- Een UiTPAS koop je voor 5 euro (volw.) of 2 euro (0 - 18 j) op volgende plekken: Onthaal gemeentehuis, Bibliotheek, Villa Tuur, Loket Vrije Tijd, DC De Reinaert en Sociale dienst van het OCMW.
- De UiTPAS met kansentarief kost slechts 1 euro en kan je enkel kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in Villa Tuur of op de sociale dienst van het OCMW.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Destelbergen

Dendermondesteenweg 420

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen