ARTZUID wandeling, rondleiding en borrel

Venster Acties

ARTZUID wandeling, rondleiding en borrel

ARTZUID: Wandeling langs de kunstroute, rondleiding en receptie daarna Als lustrumactiviteit nodigen Museumkring en Wandelkring jou uit!

Door VVAO Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 25 jun. 2023 12:30 - 17:00 CEST

Locatie

Hilton Amsterdam 138 Apollolaan 1077 BG Amsterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

  • 4 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Met veel plezier willen wij je uitnodigen om op zondag 25 juni deel te nemen aan een gezellige wandeling langs de ARTZUID route in Amsterdam. Deze kunstroute voert langs prachtige sculpturen en kunstwerken in de openbare ruimte.

Deelnemers kunnen kiezen uit twee opties:

1. Wandelen, kunstrondleiding en borrel (verzamelen om 12:30)

2. Kunstrondleiding en borrel (verzamelen om 14:00)

Als je van wandelen houdt kan je om 12:30 verzamelen (locatie wordt in mei bekend gemaakt) voor een wandeling langs de ARTZUID route en andere bezienswaardigheden in Amsterdam Zuid. Wij lopen naar het Hilton Hotel waar wij de museumliefhebbers ontmoeten en de kunstrondleiding met gids begint.

Voor de museumliefhebbers verzamelen wij om 14:00 bij het Hilton Hotel op de Apollolaan vanwaar een gids ons rondleidt langs een aantal kunstwerken. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. Onderweg zullen we regelmatig stoppen om de kunstwerken van dichtbij te bekijken en te bespreken.

Na afloop van de kunstrondleiding nodigen we u uit om nog even na te praten onder het genot van een drankje op de gezellig terras van het Hilton hotel.

We hopen dat u zin heeft om met ons mee te gaan en samen te genieten van deze inspirerende wandeling.

En nodig ook een vriendin uit! Introducees zijn altijd welkom!

Over de organisator

Georganiseerd door
VVAO Amsterdam

De VVAO is hèt leidend netwerk voor ambitieuze, hoogopgeleide, sociaal betrokken vrouwen met 32 afdelingen in heel Nederland, o.a. Amsterdam. Ons netwerk zet zich in voor de positieverbetering en empowerment van vrouwen. Wij ontmoen elkaar, ontwikkelen en te delen onze kennis door regionale, landelijke en internationale activiteiten te organiseren.

Lustrum Amsterdam 2023: Wij zijn 95 jaar!

Het lustrum van Amsterdam staat in het teken van Women You Should Know: de rol van vrouwen bij de ontwikkeling van de stad in het verleden en in het heden. Gedurende dit jaar hebben wij een mooi programma met sprekers vanuit on eigen VVAO netwerk die iedeer vanuit hun eigen invalshoek en expertise zullen vertellen over de invloed en de betrokkenheid van vrouwen.

Wil je mee doen? Jij bent van harte welkom!