€ 106,04 – € 184,67

ASCO GI Direct Live Netherlands 2021

Venster Acties en details

Vanaf € 106,04

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Ruwenberg Hotel

Ruwenbergstraat 7

5271 AG Sint-Michielsgestel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Het American Society of Clinical Oncology Gastrointestinal Cancers Symposium (ASCO GI) zal dit jaar weer te volgen zijn vanuit Nederland.

Over dit evenement

Geachte Collega,

Het American Society of Clinical Oncology Gastrointestinal Cancers Symposium (ASCO GI) 2020 is een 3-daagse meeting die digitaal zal plaatsvinden op 15 - 17 januari 2021

Wij hebben het genoegen om u uit te nodigen om dit internationale symposium in Nederland bij te wonen, op zondagmiddag 17 januari en maandag 18 januari 2021! Tijdens deze meeting kijken we samen naar een voorbereide selectie van opgenomen sessies en presentaties uit het ASCO GI programma. En indien relevant, krijgt u de gelegenheid om aan experts in San Francisco tijdens een live videoconnectie vragen te stellen.

Daarbij creëren we ruim gelegenheid voor interactie en discussie over de implicaties van de nieuwste data voor de dagelijkse Nederlandse praktijk. Op deze unieke manier bent u binnen 1,5 dag helemaal up-to date van de laatste wetenschappelijke en therapeutische ontwikkelingen binnen de gastrointestinale oncologie, zonder jetlag en met minimale afwezigheid van uw kliniek.

Ondergetekend comité maakt een selectie uit het ASCO GI programma van topics die relevant zijn voor de dagelijkse praktijk in Nederland. Deelnemers kunnen tevens wensen en suggesties aandragen m.b.t. programma onderdelen.

We heten u van harte welkom, schrijf u snel in!

Vriendelijke groet,

de programmacommissie

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Ruwenberg Hotel

Ruwenbergstraat 7

5271 AG Sint-Michielsgestel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen