€ 0 – € 2,50

Ask Anything Summerclass: Tim Tóth

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Altijd al willen weten hoe een baan in de media- of muziekindustrie eruit ziet? Laat je tijdens de Ask Anything Summerclass inspireren door ervaren professionals!

Altijd al willen weten hoe een baan in de media- of muziekindustrie eruit ziet? Wat er achter de schermen allemaal nodig is om muziek te maken of een show neer te zetten? Of wil je weten wat een A&R manager doet en hoe je een succesvolle presentator wordt? Kom tijdens de zomermaanden naar de bibliotheek en stel jouw vragen aan ervaren professionals. Ask Anything spreekt voor zich: vraag alles wat je wilt over de desbetreffende functie, beroep en branche. Zij helpen jou graag verder op weg!

Tim Tóth
Tim Tóth is de A&R Manager van CTM Publishing. CTM Publishing is een van de grootste, toonaangevende, onafhankelijke muziekuitgevers met eigen kantoren in Hilversum, Brussel, Berlijn, Stockholm, London, New York en LA. CTM Publishing vertegenwoordigt copyrights van onder andere John Lennon, Mark Ronson, Daft Punk, Martin Garrix, Lost Frequencies en vele anderen.

Op jonge leeftijd begon Tim zich in muziek te interesseren. Met 7 jaar pakte hij zijn eerste gitaar op en toen hij 16 was tourde hij door Duitsland en de Benelux en organiseerde hij zijn eigen festivals. In 2015 begon Tim bij CTM als A&R manager. Hier werkt hij met succesvolle componisten en artiesten zoals Ronnie Flex, Chef’Special, Jonna Fraser, Dopebwoy, Glen Faria, Equalz en Naaz. Tim is altijd op zoek naar de volgende hit die zich onderscheidt van de rest en het verschil kan maken!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen