Asteriks XL: Fresku | YannO

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
Hoera! Zie je in Asteriks! =]

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grote Zaal Zalen Schaaf

Breedstraat 48

8911 GJ Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
Hoera! Zie je in Asteriks! =]
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

]Sommige mensen zijn jaloersmakend creatief. Neem multitalent Fresku (Papiaments voor brutaal). Hij is rapper, cabaretier, acteur én programmamaker. Als rapper staat de veelzijdige artiest bekend om zijn intelligente persoonlijke en maatschappijkritische teksten, waarbij hij niet bang is om zichzelf kwetsbaar op te stellen.

Om en nabij tien jaar na zijn brutale uitnodiging Brief aan Kees (Kees de Koning, opperhoofd van hiphoplabel Top Notch) en het daaropvolgende debuutalbum is Fresku niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene. Sterker nog, hij is nog altijd relevant en binnenkort is zijn nieuwe album een feit.

De tour met zijn theatervoorstelling Voordat het te laat is zit er weer op. De pet van cabaretier Fresku is gewisseld voor muzikant Fresku en hij is weer terug op het podium. Deze avond zal hij oud en nieuw materiaal ten gehore brengen dus maak je borst maar alvast nat, want het dak gaat er sowieso af in Zalen Schaaf!

Bij een Asteriks XL show moet er een supportact van niveau komen en daarvoor konden we gelukkig dichtbij huis blijven. ‘’Dus Leeuwarden, organiseer eens wat!’’ schreef Suksawat op 24 juni nadat deze Leeuwarder held een FunX Talent Award won. Daarom kondigen wij met veel trots aan: YannO. Met zijn unieke stijl, dikke producties en imposante stem wist hij de jury van FunX al te overtuigen en zijn wij bij podium Asteriks al jaren onder de indruk van YannO.

Om het programma af te maken mogen we nog twee namen bevestigen aan de line up: DeeJay CeeMajor & Noorderlicht!

DeeJay CeeMajor’s stijl gaat van hip-hop tot house, soul tot rock, funk tot pop, oud tot nieuw, zwart tot wit en alles daartussen. Alles kan zolang het funky is en je je reet er vanaf wilt dansen. Ook is hij bekend als MC van hip-hop formatie The Proov en
werkzaam als docent op de Academie Voor Popcultuur in Leeuwarden, en treedt hij op als spoken word artiest.

Last but not least, de boys van Noorderlicht:

“Wat begon als een grap werd een nog grotere grap. Op een stoffige zolderkamer richtten drie jongens uit Friesland de hiphopformatie ‘Noorderlicht’ op. Sinds 2016 maken ze muziek die zich karakteriseert door gevarieerde beats en luchtige, humoristische teksten. De energie die ze met zich meebrengen is onweerstaanbaar en laat zelfs de stijfste hark uit zijn dak gaan.”

Waar Noorderlicht ook verschijnt, in de club of op een festival, hoe jong of oud het publiek ook is, overal gaat het dak er geheid af!

Datum en tijd

Locatie

Grote Zaal Zalen Schaaf

Breedstraat 48

8911 GJ Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen