Audi Technicians Experience - Pon Dealer, Amersfoort

Venster Acties

Audi Technicians Experience - Pon Dealer, Amersfoort

De Audi Technicians Experience is een inspiratie-avond voor automonteurs van alle merken. Meld je gratis aan en laat je verrassen!

Door Audi Technicians Experience

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 30 mrt. 2023 18:00 - 21:00 CEST

Locatie

Pon Dealer Amersfoort Industrieweg 9 3812RX Amersfoort Netherlands

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Ben jij een ervaren automonteur en wil je ontdekken hoe de toekomst van jouw vak eruit ziet? Meld je dan gratis aan voor een avond vol informatie en beleving tijdens de Audi Technicians Experience bij Pon Dealer in Amersfoort.

☑️ Ontdek alles over de nieuwste Audi technologie

☑️ Neem een kijkje in de toekomst van jouw vak

☑️ Eet een burger op het foodcourt

Tijdens de Audi Technicians Experience krijg je een uitgebreide inkijk in de techniek van vandaag en morgen. Je ontdekt hoe het vak verandert en hoe je je daar als autotechnicus op voor kunt bereiden.

Laat je inspireren tijdens de masterclasses door Audi experts, dwaal rond tussen de verschillende experience stations, maak kennis met virtual reality in de werkplaats, ontdek de nieuwste (elektrische) technieken en duik onder de motorkap van de Audi e-tron GT. Mis deze unieke mogelijkheid voor een avond vol beleving en inspiratie niet en meld je vandaag nog aan.

Neem je collega's mee. Wij zorgen voor het eten

De Audi Technicians Experience is een inspirerende avond voor iedereen in het vakgebied en een mooie gelegenheid om vrijblijvend een kijkje te nemen bij Audi.

Je kunt natuurlijk alleen komen, maar neem gerust je collega's mee of vrienden met interesse in het vak van autotechnicus en maak er samen een avond uit van.

Stil je honger met de beste burgers bij de foodcourt en geniet van een avond vol gezelligheid, inspiratie en beleving met andere mensen uit jouw vakgebied.

Zo ziet de avond eruit

Vanaf 18:00 uur kun je binnenlopen, een drankje drinken, een burger pakken en rondkijken in de werkplaats waar je de nieuwste Audi modellen in detail kunt bekijken. De masterclasses beginnen stipt om 18:30 uur dus zorg ervoor dat je op tijd bent om niets te missen. Kom met een lege maag want er is een uitgebreide foodcourt.

18:00 uur - Inloop

Pak een drankje, eet een hamburger en wandel rond in de werkplaats en bekijk de nieuwste Audi e-tron modellen van binnen en buiten.

18:30 uur - De toekomst van jouw vak

Experts geven in een ‘Top Gear’ talkshow setting hun visie op de ontwikkeling van jouw vakgebied.

18:50 uur - Audi e-tron Masterclass

Leer van de Audi experts alles over de elektrische modellen.

19:15 uur - Ontdekkingstour

Bezoek de mini workshops op een van de experience stations, pak een drankje en een hamburger op het foodcourt, stap in een Audi Experience simulator, kijk onder de motorkap van de Audi e-tron GT en deel kennis met vakgenoten.

21:00 uur - Afsluiting

Voor wie is dit evenement?

De Audi Technicians Experience is speciaal bedoeld voor ervaren Autotechnici en mensen in opleiding tot autotechnicus. Heb je een technische achtergrond en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheid om over te stappen naar autotechniek? Dan ben je ook van harte welkom op dit evenement. Kies dan bij de tickets voor de Tech ticket.

Reserveer nu gratis je plek voor dit event

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de Audi Technicians Experience dus wacht niet te lang en registreer je direct voor dit bijzondere evenement.

Meer weten over dit evenement?

Wil je meer informatie over dit event? Bezoek dan de evenement-pagina van de Audi Technicians Experience op www.auditechniciansexperience.nl

Over de organisator

Gratis