Gratis

Audiologie Marathon 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jaarbeurs Utrecht - Supernova

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De 7e editie van congres & beurs de Audiologie Marathon staat in het teken van toekomstbestendig ondernemen .

Over dit evenement

De Optitrade Audiologie Marathon 2020, op maandag 27 januari, belooft bijzonder inspirerend te worden. Het centrale thema is namelijk ‘Toekomstbestendig Ondernemen’. Optitrade heeft – in samenwerking met leveranciers – een programma samengesteld waaruit audiologieondernemers én hun medewerkers volop ideeën kunnen putten om direct toekomstbestendig aan het werk te gaan.

Kosten

Regulier ticket: € 130,00 ex. BTW

Klanten van Optitrade: € 30,00 ex. BTW

  • Na afloop van het evenement ontvangt u van ons een factuur.
  • Tickets kunnen niet worden geretourneerd. Restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk. U kunt een verzoek tot restitutie indienen voor uw bestelling, de organisator bepaalt of dit verzoek wordt gehonoreerd. Heeft u dus tickets besteld maar kon u de Marathon niet bijwonen? De bestelde tickets worden alsnog bij u in rekening gebracht. Door te registreren/bestellen gaat u akkoord met ons restitutiebeleid.
  • Het is mogelijk om te registreren op de dag zelf, maar hiervoor brengen wij extra kosten in rekening (regulier ticket: € 145,00 ex. BTW en klanten van Optitrade: € 45,00 ex. BTW).

Laat u tijdens de Optitrade Audiologie Marathon inspireren en informeren, zodat u met frisse ideeën en vol energie het nieuwe jaar ingaat!

Het programma wordt begin december bekend gemaakt en begin januari valt het magazine weer bij u op de mat. Via www.optitrade.nl /audiologiemarathon houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

U kunt hier alvast uw tickets bestellen.

Voor meer informatie neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie:

E. marcom@optitrade.nl of T. 030 634 3132

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jaarbeurs Utrecht - Supernova

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen