Audiologie Marathon 2022

Venster Acties

Ticketverkoop is gesloten

Helaas! Het is niet meer mogelijk om tickets te kopen voor de Audiologie Marathon 2022. We zien u graag op de volgende editie!

Audiologie Marathon 2022

De 8e editie van congres & beurs de Audiologie Marathon met het thema: Zo klinkt de Toekomst! .

Door Optitrade Retailgroep

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 16 mei 2022 08:30 - 18:00 CEST

Locatie

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch 1 Oude Engelenseweg 5222 AA 's-Hertogenbosch Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

De 8e editie van de Audiologie Marathon belooft dynamischer te worden dan ooit tevoren. Met het centrale thema ‘Zo klinkt de toekomst’ laten we u in de ochtend via drie gastsprekers horen wat hun visie voor de toekomst is. Daarna staat de Marathon volledig in het teken van de belangrijkste innovaties van audiologie leveranciers. Naast ons jaarlijkse terugkerende leveranciersplein, krijgt u in de middag daarom ook een volledig workshopprogramma aangeboden. Waardoor u in kleinere groepen alles te weten komt over hoe u als eigenaar en/of audiciens toe kan werken naar de winkel van de toekomst.

Kosten

Regulier ticket: € 130,00 ex. BTW en Eventbrite-toeslagen

Klanten van Optitrade: € 30,00 ex. BTW en Eventbrite-toeslagen

  • U kunt de tickets betalen via creditcard of Ideal.
  • Restitutie is mogelijk tot 16 april (enkel voor het ticketbedrag €30,00 - €130,00).  De Eventbrite-toeslagen worden niet gerestitueerd. Na 16 april kunt een verzoek tot restitutie indienen voor uw bestelling. De organisator bepaalt of dit verzoek wordt gehonoreerd.  Door te registreren/bestellen gaat u akkoord met ons restitutiebeleid.
  • Het is mogelijk om te registreren op de dag zelf, maar hiervoor brengen wij extra kosten in rekening (regulier ticket: € 145,00 ex. BTW en klanten van Optitrade: € 45,00 ex. BTW). Er zijn hiervoor maar een beperkt aantal tickets beschikbaar i.v.m. bestelling catering en ruimte. Voorkom teleurstelling en bestel uw tickets van te voren. 
  • Wij controleren of u klant bent van Optitrade. Bent u dit niet, maar heeft u wel een ticket tegen gereduceerd tarief besteld? Dan ontvangt u van ons een factuur achteraf voor het nog verschuldigde bedrag.
  • Studentenkorting. Om het ook voor studenten aantrekkelijk te maken naar de Marathon te gaan, hebben we een speciale studenten-kortingsactie (50%). Om hiervoor in aanmerking te komen, stuurt u een e-mail naar events@optitrade.nl met daarin uw naam, kleine motivatie, schoolinstelling en leerbedrijf. Het aantal kaarten voor deze actie is beperkt, dus wees er snel bij. 

Laat u tijdens de Optitrade Audiologie Marathon inspireren en informeren, zodat u met frisse ideeën en vol energie het nieuwe jaar ingaat!

Het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt . Via www.optitrade.nl /audiologiemarathon houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

U kunt hier alvast uw tickets bestellen.

Voor meer informatie neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie:

E. events@optitrade.nl of T. 030 634 3132

Over de organisator

Georganiseerd door
Optitrade Retailgroep