Gratis

Meerdere data

AutiRoze Amsterdam bijeenkomst

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Antoniushuis

207 Kamperfoelieweg

1032 HM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Bij ons komen er zo’n 20 à 30 leuke bezoekers uit de LHBT+-gemeenschap met autisme samen om in een prettige sfeer samen te zijn!

Over dit evenement

Iedere maand (zolang coronamaatregelen het toestaan) komen er zo’n 20 à 30 leuke bezoekers uit de LHBT+-gemeenschap met een vorm van autisme bij ons samen om in een prettige sfeer te borrelen of op een andere manier samen te zijn. Niets moet, (bijna) alles mag! Er is een gastpersoon aanwezig die nieuwkomers opvangt en de weg wijst.

Deelname is gratis. In juni ook inclusief diner, catering en drankjes op onze kosten!

Let op: Sinds maart 2021 zitten wij op een andere locatie, aan de Kamperfoelieweg 207 in Amsterdam. (noord) Vanaf juli kunnen het diner-arrangement, tijden en locatie mogelijk worden aangepast, indien de coronamaatregelen hier aanleiding toe geven. Aanmelden voor juli en later kan natuurlijk wél al.

COVID-19 richtlijnen:

*Mondkapjes zijn verplicht op de gangen, maar níet in de ruimte zélf, aangezien het om een besloten bijeenkomst gaat. Indien je onder een medische uitzondering valt, dan geldt deze regel uiteraard níet.

* Er zullen voldoende ontsmettingsmiddelen aanwezig zijn, en de ruimte waarin we de bijeenkomst houden zal zo worden ingedeeld dat we het houden van de anderhalve meter afstand stimuleren.

* Heb je de 24 uur voordat je naar de bijeenkomst komt een of meerdere van onderstaande klachten, of heb je deze nog steeds als je naar ons toe komt? Of ben je positief getest voor COVID-19? Of geldt een van beiden voor een van je huisgenoten? Deze klachten kunnen wijzen op een COVID-19-besmetting. Daarom verlangen we dan van je dat je niet langs komt, en je afmeldt voor de bijeenkomst:

Benauwdheid

Keelpijn

Verhoging en/of koorts

Hoesten

Snotteren/verkoudheid

Delen met vrienden

Locatie

Antoniushuis

207 Kamperfoelieweg

1032 HM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator AutiRoze Amsterdam (werkgroep COC Amsterdam)

Organisator van AutiRoze Amsterdam bijeenkomst

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen