AutiRoze Amsterdam maandelijkse bijeenkomst

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadhouderskade 89

89 Stadhouderskade

1073 AW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Maandelijks borrelen wij in een goede sfeer met zo’n 20 à 30 leuke bezoekers uit de LHBT+-gemeenschap met een vorm van autisme. Kom je ook?

Over dit evenement

Wij zijn iedere eerste zaterdag van de maand van 19:00 tot 22:30 (op 1 augustus: vanaf 18:00!) te vinden in het Doven ontmoetingscentrum (DOC), waarin ook COC Amsterdam is gehuisvest. We hebben de beschikking over een mooie ruimte met bar, loungeruimte en info- en spelletjeshoek. Iedere maand komen er zo’n 20 à 30 leuke bezoekers uit de LHBT+-gemeenschap met een vorm van autisme samen om in een prettige sfeer te borrelen of op een andere manier samen te zijn. Niets moet, (bijna) alles mag! Er is een gastpersoon aanwezig die nieuwkomers opvangt en de weg wijst.

LET OP: Het volgende is veranderd in vergelijking met voorgaande bijeenkomsten. In het bijzonder hebben we een aantal regels toe moeten voegen om een veilige bijeenkomst te garanderen. Deze staan hieronder vermeld, en we vertrouwen er op dat je je hieraan houdt. Zo niet, dan moeten we je helaas de toegang ontzeggen.

* Er zullen voldoende ontsmettingsmiddelen aanwezig zijn, je handen ontsmetten bij binnenkomst is verplicht.

* De ruimte waarin we de bijeenkomst houden zal zo worden ingedeeld dat we de anderhalve meter afstand kunnen garanderen. Er zijn vaste looproutes. Het verplaatsen van stoelen en tafels is nadrukkelijk niet toegestaan.

* Enkel betalen met PIN is toegestaan bij het kopen van drankjes.

* Er mogen maximaal 3 mensen, met anderhalve meter afstand, buiten voor het pand roken.

* Het is niet toegestaan om stelselmatig minder dan anderhalve meter afstand houden tot mensen die niet tot je eigen huishouden behoren!

* Verder serveren we enkel snacks in wegwerpbakjes, welke bedoeld zijn voor 1 persoon. Deze snacks serveren wij met handschoenen aan gedurende vaste uitdeelrondes. Snackbakjes delen is niet toegestaan. Warme snacks zullen niet aanwezig zijn, de keuken is dicht.

* Er mag slechts 1 persoon per afgesloten toiletruimte aanwezig zijn. (dus mensen mogen niet wachten in het voorportaal met wasbak en evt. urinoir)

BELANGRIJK:

Heb je de 24 uur voordat je naar de borrel komt een of meerdere van onderstaande klachten, of heb je deze nog steeds als je naar ons toe komt? Of geldt dit voor een van je huisgenoten? Deze klachten kunnen wijzen op een COVID-19-besmetting. Daarom verlangen we dan van je dat je niet langs komt, en je afmeldt voor de bijeenkomst:

Benauwdheid

Keelpijn

Verhoging en/of koorts

Hoesten

Snotteren/verkoudheid

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadhouderskade 89

89 Stadhouderskade

1073 AW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen