Gratis

Autisme NetwerkCafe Krimpen bestaat 5 jaar: tijd voor feest

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lunchroom De Specialiteit in het Facet

Patrijzenstraat 63

Krimpen aan den IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

5 Jaar geleden, 5 moeders met een missie: een ontmoetingsplek creëeren waar ouders van kinderen met autisme elkaar kunnen ontmoeten, kunnen leren en ervaringen kunnen delen.

De missie ontwikkelde zich tot de stichting Autisme NetwerkCafé Krimpen waar we gemiddeld zo'n 70 bezoekers per bijeenkomst mogen verwelkomen. Zonder arrogant te willen overkomen zijn we inmiddels een begrip in Krimpen (en omstreken) en daar zijn we maar wat trots op.

En dat vieren we graag met jullie!

Dinsdagavond 28 januari aanstaande organiseert stichting AutismeNetwerkCafé Krimpen een feestelijke bijeenkomst in het kader van dit 5-jarig bestaan.

(Groot)ouders van kinderen met autisme en geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in lunchroom ‘De Specialiteit’, gevestigd in het Facet, Patrijzenstraat 63, Krimpen aan den IJssel.

Na met elkaar geproost te hebben op ons 1e lustrum, kijken wij graag samen met jullie terug op de afgelopen 5 jaar waarna we ook met elkaar een doorkijkje maken naar het komende jaar. Dat doen we onder de bezielende leiding van enthousiasmeur Marcel Jongmans.

Natuurlijk is onze 'huis' orthopedagoog Petra Lahr ook van de partij.

Locatie: Lunchroom de Specialiteit (in het Facet), Patrijzenstraat 63 Krimpen aan den IJssel Tijd: 19.45 uur (inloop 19.30) tot ca 22.00 uur.

Voor de organisatie en catering is het nodig een gratis kaartje te bestellen. Dat kan via de button hieronder: kaartje bestellen

Graag tot 28 januari 2020!Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lunchroom De Specialiteit in het Facet

Patrijzenstraat 63

Krimpen aan den IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen