AutomationFriends - Klimaatbestendig Waterbeheer

Venster Acties

AutomationFriends - Klimaatbestendig Waterbeheer

Mitsubishi Electric, ICONICS en Prodek organiseren als #AutomationFriends een themadag rondom ‘Klimaatbestendig Waterbeheer’

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Harderwijk 7 Leuvenumseweg 3847 LA Harderwijk Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Nederland zet sinds mensenheugenis slimme technieken in om het water in ons land beheersbaar en beschikbaar te houden. De huidige uitdaging hierbij is om te zorgen dat we de weersextremen en de daaruit voortkomende overlast op een duurzame en toekomstbestendige manier op kunnen vangen.

Innovatieve technieken moeten ons daarbij helpen. Denk aan het verzamelen en analyseren van gegevens om op basis daarvan de juiste acties te ondernemen. Of aan het gebruiken van informatie van derden om hiermee de juiste voorbereidingen te treffen. Wat moet je dan wel doen, en wat juist niet? Moeten we dan helemaal opnieuw beginnen, of kunnen we daarbij ook gebruik maken van huidige automatiseringssystemen? En hoe zorgen we er voor dat deze systemen duurzaam, schaalbaar en toekomstbestendig zijn?

Deze vragen staan centraal tijdens de #AutomationFriends themadag van Mitsubishi Electric, ICONICS en Prodek op 20 oktober 2022.

Tijdens deze workshop zal o.a. Royal Haskoning een lezing houden over hun visie op de Waterwereld. Daarnaast zal Kienia een presentatie geven over IT en OT, waar zit de uitdaging? Ook Mitsubishi Electric zal aan de hand van een praktijkcase een beeld geven wat er allemaal komt kijken bij een migratieproces. Tenslotte geven ICONICS en Prodek gezamenlijk een presentatie over datagestuurde oplossing bij Scottish Water welke bijdragen aan diepgaande inzichten en betere diagnoses. Tevens zijn er enkele tabletops van partners waar diverse innovaties getoond zullen worden.

Het event is bedoeld voor eindgebruikers, waterschappen, installateurs, adviseurs en pompen/apparatenbouwers in de waterwereld. Het seminar begint om 14.00 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn waarna er, onder het genot van een hapje en drankje, nagepraat kan worden.

Inschrijving voor dit event is gratis*.

#AutomationFriends is een samenwerking van bevriende bedrijven met een technisch hart. Het doel is om gezamenlijk informatie te geven en praktische oplossingen te bieden voor actuele trends in de Industriële Automatiseringsbranche. Van sensor tot Augmented Reality.

Wil je ook #AutomationFriend worden? Schrijf je in voor onze volgende themadag om kennis te maken.

*De organisatie behoudt zich het recht voor inschrijvingen te beoordelen en inschrijvingen te weigeren

Gratis