AutomationFriends - Smart Manufacturing

Venster Acties

AutomationFriends - Smart Manufacturing

Mitsubishi Electric, ICONICS en Prodek organiseren als #AutomationFriends een themadag rondom 'Smart Manufacturing'

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Eindhoven Aalsterweg 322 5657 BX Eindhoven Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 4 uren
  • eTicket voor mobiel

AutomationFriends seminar Smart Manufacturing 9 maart te Eindhoven

Smart Manufacturing is een breed begrip met tal van inzetbare systemen en oplossingen. Belangrijk is het intelligenter en slimmer maken van de processen, waarbij kostenbesparing door efficiëntie een grote rol speelt. Bestaande assets in combinatie met nieuwe ontwikkelingen kunnen al snel een hoger rendement opleveren, maar aan welke nieuwe ontwikkelingen en oplossingen moeten we dan denken?

Data is het belangrijkst wanneer het om Smart Manufacturing gaat. Het verzamelen en analyseren van de aanwezige data geeft direct een juist beeld van wat er werkelijk gebeurt op de productievloer. Welke invloed hebben de zes grote verliezen op uw productie en welke van de acht verspillingen kunnen verbeterd worden? Data is nodig voor alle bekende digitale oplossingen als digital twin, Internet of Things, Big Data, Artificial Intelligence, Augmented Reality en Virtual Reality. Ook de inzet van industriële robots verlaagt kosten en zorgt tevens voor het verbeteren van de kwaliteit en continuïteit van de productie.

Tijdens dit seminar kunnen we onmogelijk alle systemen en oplossingen bespreken. De focus ligt op de inzet van industriële robots en data acquisitie en analyse in diverse korte presentaties van onder andere het RiVM, Graf Holland en Mitsubishi Electric.

RiVM (Joris Sprokholt) - Robot applicatie voor samplen rioolwater voor medicijnresten, Covid, drugs etc.

Mitsubishi Electric (Malte Schlueter) - Digitalization in the Food & Beverage industry

Mitsubishi Electric (Christian Nomine) - Robot integration in Iconics SCADA

Graf Holland – Data acquisitie en analyse

Tussen de presentaties door staan de sprekers en partners klaar om u onder het genot van een kopje koffie met u van gedachte te wisselen. Meld u zich snel aan, want vol is vol.