AutomationFriends - Smart Manufacturing

Venster Acties

AutomationFriends - Smart Manufacturing

Mitsubishi Electric, ICONICS en Prodek organiseren als #AutomationFriends een themadag rondom 'Smart Manufacturing'

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Eindhoven Aalsterweg 322 5657 BX Eindhoven Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 4 uren
  • eTicket voor mobiel

Productiewerk is in de meeste gevallen repetitief, geestdodend of zwaar werk. Naast het feit dat dit voor mensen niet uitdagend is en het daarom moeilijk is om voor langere tijd geconcentreerd te werk te gaan, kan het ook blessures opleveren. Het voor langere tijd uitvoeren van dezelfde beweging is vaak de oorzaak van RSI en zwaar werk kan andere klachten opleveren.

Dit soort werkzaamheden zijn goed te automatiseren, juist omdat ze zo repetitief zijn. Aan de andere kant kunnen werknemers zich richten op kwalitatieve werkzaamheden, omdat ze ruimte en tijd over hebben voor andere dingen. Taken die meer creativiteit en oplossingsgericht denken vereisen, zoals onderhoud of kwaliteitscontrole.

Innovatieve technieken zoals Robots moeten ons daarbij helpen. Denk aan het verzamelen en analyseren van gegevens om op basis daarvan de juiste acties te ondernemen. Of aan het gebruiken van informatie van derden om hiermee de juiste voorbereidingen te treffen. Wat moet je dan wel doen, en wat juist niet? Moeten we dan helemaal opnieuw beginnen, of kunnen we daarbij ook gebruik maken van huidige automatiseringssystemen? En hoe zorgen we er voor dat deze systemen duurzaam, schaalbaar en toekomstbestendig zijn?

Deze vragen staan centraal tijdens de #AutomationFriends themadag van Mitsubishi Electric, ICONICS en Prodek.

Het event is bedoeld voor eindgebruikers, installateurs, adviseurs en OEM's. Het seminar begint om 14.00 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn waarna er, onder het genot van een hapje en drankje, nagepraat kan worden.

Inschrijving voor dit event is gratis*.

#AutomationFriends is een samenwerking van bevriende bedrijven met een technisch hart. Het doel is om gezamenlijk informatie te geven en praktische oplossingen te bieden voor actuele trends in de Industriële Automatiseringsbranche. Van sensor tot Augmented Reality.

Wil je ook #AutomationFriend worden? Schrijf je in voor onze volgende themadag om kennis te maken.

*De organisatie behoudt zich het recht voor inschrijvingen te beoordelen en inschrijvingen te weigeren