AVG studiemiddag – Persoonsgegevens in online materiaal: een jaar later

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DEN

Prins Willem-Alexanderhof 5

2595 BE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 18 april 2018 organiseerde DEN een studiemiddag over de invoering van de AVG en het publiceren van online materialen. Nu, ruim een jaar verder, organiseren we een nieuwe studiemiddag op 3 juli samen met de Koninklijke Bibliotheek en het Nationaal Archief. Het programma hangt af van jullie: waar lopen jullie tegenaan bij de invoering van de AVG? Welke oplossingen hebben jullie bedacht? Waar zou je meer over willen weten?

Meld je aan voor de bijeenkomst en geef aan wat jouw grote vragen zijn bij het implementeren van de AVG en het publiceren van je collectie. Je kunt daarbij denken aan onderwerpen als het creëren van bewustwording bij je collega’s, koppelen van datasets, verzoeken van gebruikers, etc. Wellicht heb je nog juridische vragen of wil je zelf een casus presenteren? Dan kun je dat ook aangeven. Naar aanleiding van jullie informatie doen we ons best om de vragen te adresseren en geschikte sprekers te zoeken. Begin juni maken we dan het definitieve programma bekend.

Voor wie

We organiseren deze bijeenkomst voor iedereen in de cultuursector die te maken heeft met het publiceren van online materiaal waar persoonsgegevens in kunnen zitten, bijvoorbeeld gegevensfunctionarissen, collectiebeheerders, online curatoren, communicatiespecialisten etc.

Tot 28 mei geldt het vroege-vogels tarief van €20,-. Daarna gaat de prijs omhoog naar €25,-.

Datum en tijd

Locatie

DEN

Prins Willem-Alexanderhof 5

2595 BE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen