€ 16,69 – € 27,11

Avond van het Jonge Talent

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Duif

756 Prinsengracht

1017 LD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Afgelopen jaar vierde Klassiek op het Amstelveld haar eerste jubileum. Met het festival willen wij zoveel mogelijk mensen omarmen met de schoonheid van klassieke muziek, zoveel mogelijk kinderen de kans geven te stralen op een groot podium en zoveel mogelijk nieuw publiek laten voelen wat klassieke muziek voor hen kan betekenen.

Vanaf de allereerste editie, zes jaar geleden, hebben wij ervoor gevochten om het festival gratis toegankelijk te maken. Wij geloven dat iedereen van klassieke muziek op topniveau moet kunnen genieten. Muziek is voor iedereen en van iedereen!
Naast kinderen en jonge talenten vanuit de hele wereld, staan er topartiesten op ons podium die normaal alleen in de grote concertzalen te horen zijn. En dat samen op één podium!
Zaterdag 15 september 2018 van 10 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond klinkt er klassieke muziek op het Amstelveld in Amsterdam. En iedereen is welkom!

Deze dag gratis aanbieden kost natuurlijk veel geld en het is ieder jaar een grote uitdaging om het financieel mogelijk te maken. Daarom organiseert Klassiek op het Amstelveld op 21 juni 2018 een benefietconcert ‘Avond van het Jonge Talent’ in De Duif. De gehele opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan het festival Klassiek op het Amstelveld.

Tijdens de Avond van het Jonge Talent treden zes Nederlandse jonge topmusici belangeloos voor u op om hun steun voor het festival te laten zien. Deze musici hebben de afgelopen vijf jaar opgetreden tijdens Klassiek op het Amstelveld of staan de aankomende editie op het programma. Het belooft een bijzondere avond te worden!

PROGRAMMA

Sasha Witteveen – 15 jaar, contrabas
Emil Grubert – 16 jaar, viool
Martijn Boom – 20 jaar, marimba

Ramon van Engelenhoven – 23 jaar, piano
Lucie Horsch – 18 jaar, blokfluit
Laetitia Gerards – 25 jaar, sopraan

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Duif

756 Prinsengracht

1017 LD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen