Gratis

A.Vontura en de T.E.I.T Machine

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Om de Kinderboekenweek feestelijk te starten speelt de interactieve voorstelling van Daan Draait. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Over dit evenement

A.Vontura en de T.E.I.T Machine

In Arie Vontura’s geheime laboratorium is een fantastische uitvinding gedaan: met een speciale koptelefoon op kun je door de tijd reizen. Maar werkt het apparaat wel helemaal zoals het hoort? Samen met de kinderen gaat Arie terug naar de toekomst en vooruit naar het verleden. Naar welke tijd zou jij willen reizen?

Daan Draait

Daniel van den Broeke is theatermaker/kunstenaar uit Rotterdam. In 2002 afgestudeerd in Utrecht aan de toneelschool en sindsdien altijd als zelfstandig theatermaker bezig geweest.

Reserveren

Wil je meedoen? Reserveren is verplicht. Dit kan via de groene knop Registreer. We vragen de ouders/begeleiders hun kind alleen te brengen en weer op te halen. Helaas is het vanwege de coronamaatregelen nog niet mogelijk in de bibliotheek te wachten.

Bibliotheek Ypenburg

Schrabber 8

2496 SR Den Haag

T: 070 - 353 8611

E: ypenburg@bibliotheekdenhaag.nlBibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen