Avonturen beleven  in De Ontdekfabriek in Eindhoven

Venster Acties

Meerdere data

Avonturen beleven in De Ontdekfabriek in Eindhoven

Avonturen Beleven in De Ontdekfabriek

Door De Ontdekfabriek

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 6 jun. 2020 10:00 - zo. 2 jul. 2023 17:00 CEST

Locatie

De Ontdekfabriek 22 Torenallee 5617 BD Eindhoven Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

De Ontdekfabriek gaat over op een nieuw ticketsysteem (WeTicket).

KLIK HIER om tickets te bestellen via WeTicket.

Ben je in het bezit van een kortingscode/URL? Bestel dan je tickets via dit systeem (Eventbrite) en selecteer een datum voor je bezoek.

Are you in the possession of a discount code/URL? Order your tickets via this system (Eventbrite) and select a date for your visit.

Ben je in het bezit van een 'Promotie code'/Sponsorkorting?

Klik dan tijdens het bestelproces op de link 'Promotie code invoeren', die linksboven in het venster staat tijdens het bestellen. Voer de code in en klik op 'Toepassen'.

Gebruik je Promotie code (of link met recht op tickets met korting) alléén voor het maximum aantal personen waarvoor deze aan je is afgegeven. Wil je met meer personen komen, bestel dan in een aparte order de aanvullende benodigde toegangskaartjes. Ten onrechte bestelde tickets met korting worden geannuleerd.

Heb je al Ontdekfabriek toegangskaartjes in je bezit? Dan hoef je natuurlijk geen online tickets te bestellen. Mail in dat geval info@deontdekfabriek.nl om een reservering vast te leggen.

Over de organisator

Georganiseerd door
De Ontdekfabriek

In en om onze oude fabriek in Eindhoven beleef je fantastische avonturen. Je geniet van een gave speelfilm en je kunt volop spelen en uitvindingen bouwen. Binnen én (bij mooi weer) buiten!

Ben je bijna jarig? Op onze openingsdagen kun je een geweldig kinderfeest vieren! Op alle andere tijden kun je op reservering met je schoolklas, BSO of bedrijf een excursie of evenement op maat beleven in De Ontdekfabriek.

€ 10,03