€ 9,03

Meerdere data

Avonturen beleven in De Ontdekfabriek in Eindhoven

Venster Acties en details

€ 9,03
Beschrijving van het evenement
Avonturen Beleven in De Ontdekfabriek

Over dit evenement

Selecteer een datum en VANAF-tijd (op de betreffende dag later binnenkomen dan de vanaf-tijd is geen probleem) en bestel je tickets voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

Een Coronapaspoort (QR-code) en het dragen van een mondkapje (bij bewegen door de ruimte) is alleen verplicht voor volwassenen.

Kijk hier wat er zoal te beleven is in en om onze ruimte.

Heb je al Ontdekfabriek toegangskaartjes in je bezit? Dan hoef je natuurlijk geen online tickets te bestellen. Mail in dat geval info@deontdekfabriek.nl om een reservering vast te leggen.

Ben je in het bezit van een 'Promotie code'? Klik dan tijdens het bestelproces op de link 'Promotie code invoeren', die linksboven in het venster staat tijdens het bestellen. Voer de code in en klik op 'Toepassen'. Gebruik je Promotie code alleen voor het maximum aantal personen waarvoor deze aan je is afgegeven. Wil je met meer personen komen, bestel dan in een aparte order de aanvullende benodigde toegangskaartjes.

Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator De Ontdekfabriek

Organisator van Avonturen beleven in De Ontdekfabriek in Eindhoven

In en om onze oude fabriek in Eindhoven beleef je fantastische avonturen. Je geniet van een gave speelfilm en je kunt volop spelen en uitvindingen bouwen. Binnen én (bij mooi weer) buiten!

Ben je bijna jarig? Op onze openingsdagen kun je een geweldig kinderfeest vieren! Op alle andere tijden kun je op reservering met je schoolklas, BSO of bedrijf een excursie of evenement op maat beleven in De Ontdekfabriek.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen