Gratis

Awakening Prayer Night

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groningen

Friesestraatweg 221

9743 AE Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Awakening Prayer Night 17:30 - 18:30 Relatieprogramma Kerkleiders 18:30 -19:30 Meet and Connect. 19:30- 22:00 Worship and Prayer Night.

Over dit evenement

National Prayer Event Awakening Europe

Voorafgaand aan Awakening Europe 2020 in Ahoy Rotterdam deze zomer worden er meerdere landelijke Prayer Nights georganiseerd. Het is tijd om God's genade over Nederland en Europa uit te roepen. Deze evenementen worden georganiseerd door verschillende kerken, organisaties, en leiders die samen met het team van Awakening Europe God's hart voor Nederland en Europa werkelijkheid willen zien worden.

Hoofdprogramma

Tijdens het Prayer Event In Groningen dat op het noorden van Nederland gericht zal zijn, gaat Jan Pool spreken. Jan Pool is een gewaardeerd leider in Nederland met een hart voor opwekking en eenheid onder kerken. Daarnaast is Jan onderdeel van het Awakening Europe kernteam. Naast Jan Pool zullen er ook andere leiders aanwezig zijn van verschillende denominaties en het Awakening Europe team. Samen gaan we een avond van vurig gebed en aanbidding in om God aan te roepen en hem te zien bewegen zoals Hij dat wil!

Relatieprogramma

Speciaal voor kerkleiders is er een relatieprogramma om als leiders van verschillende denominaties kennis met elkaar te maken en in verbinding te komen voor de Awakening Prayer night. Hierbij is een licht buffet aanwezig. Bent u kerkleider, dan nodigen we u graag uit om deel te nemen aan dit programma. Opgave voor dit programma kan via een mail gericht naar gebed@destadskerk.nl

We hebben grote verwachting voor deze avond;

'Dit is de tijd is dat heel Nederland in eenheid samenkomt om te gaan bidden voor de grote oogst van zielen voor het koninkrijk ooit!'

Het is tijd voor Nederland en Europa!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Groningen

Friesestraatweg 221

9743 AE Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen