Awareness! Training "online jongerenwerk": provincie Limburg

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The B

2 Sportlaan

5801 AH Venray

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gratis training voor jongerenwerkers over "online jongerenwerk"

Over dit evenement

Dat jongerenwerkers zowel online als offline moeten werken, is sinds corona geen opzienbarende uitspraak meer. Maar wat doe je wel en niet online? Wat zijn de risico’s en wat is de meerwaarde?

Sociaal Werk Nederland en JOZ organiseren dit najaar 12 gratis trainingen "Online jongerenwerk" voor jongerenwerkers in heel Nederland: #Awareness.

Ricardo Danning, leidinggevende bij JOZ in Rotterdam, verzorgt de training.

De trainingen worden fysiek, per provincie gehouden, op locatie van onze leden.

Waar gaat de training over

In deze praktijktraining worden de do’s en dont’s van 4,5 jaar online jongerenwerk van JOZ in Rotterdam behandeld. Welke fouten kunnen voorkomen worden en wat moeten jongerenwerkers juist wél doen? Na deze training kunnen jongerenwerkers echt direct aan de slag in hun eigen werkveld.

Doel training

Doel van de trainingen: het enthousiasmeren van organisaties en jongerenwerkers om hier serieus mee aan de slag te gaan en het bieden van handvatten om jongeren beter te bedienen. Het gaat niet om de handigheid van het online werken maar echt om de kansen die er zijn van het online jongerenwerk. Hoe kan je als jongerenwerker dit het beste benutten en hoe hoe haal je het uiterste uit online jongerenwerk?

Training ook voor leidinggevende

De training is bedoeld voor jongerenwerkers én hun leidinggevende. Om goed aan de slag te gaan met online jongerenwerk is namelijk ook het draagvlak van de organisatie nodig. Als je als jongerenwerker online aan de slag wilt gaan dan mag je ook wat van je organisatie vragen. De organisatie moet namelijk tijd en middelen investeren om dit serieus aan te pakken.

Meld je aan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The B

2 Sportlaan

5801 AH Venray

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Sociaal Werk Nederland

Organisator van Awareness! Training "online jongerenwerk": provincie Limburg

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen