€ 10

Awearness Fashion Café

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hoofdlocatie FDFA 2018

Johnny van Doornplein 4

6811 BJ Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Mode moet toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht lichaamsvorm, leeftijd, gender, ras, cultuur of religie. Dat dit nog lang niet altijd het geval is weet Janice Deul van het platform ‘Diversity Rules’ als geen ander. Fashion activist Janice bepleit een inclusiever modelandschap en spreekt daar graag over tijdens het Awearness Fashion Café op vrijdag 22 juni.

SuitSupply, producent van het gelijknamige herenpakkenmerk en de vorig jaar gelanceerde dameslijn Suistudio, is lid van Fair Wear Foundation, de organisatie die toeziet op goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Daarnaast staat SuitSupply bekend om spraakmakende marketingcampagnes waarin niet alleen mode, maar ook een maatschappelijk thema wordt belicht. Recent is SuitSupply gestart met een ambitieus kledingrecyclingprogramma. Joy Roeterdink vertelt hierover, zij is Corporate Social Responsibility Manager van SuitSupply/Suistudio.

Het Awearness Fashion Café is een jaarlijks terugkerend onderdeel van FDFA, en wordt ondersteund door Gemeente Arnhem. Initiatiefnemers Wilma Mulder en Jeannette Ooink belichten samen met toonaangevende sprekers de verschillende manieren waarop je het modelandschap kunt verduurzamen. De thema's van het Awearness Fashion Café van 2018 zijn Recycling en Inclusie.

#awearnessfashioncafe #awearnessfashion #fashion #fdfa18 #arnhem #fairwearfoundation #mode #recycling #inclusie #duurzaam

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hoofdlocatie FDFA 2018

Johnny van Doornplein 4

6811 BJ Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen