Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Bosbad Amersfoort

232 Barchman Wuytierslaan

3819 AC Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Je bent welkom bij AWKNG Revival op 27 en 28 aug te Amersfoort. Een 2-daagse conferentie vol inspirerende en leerzame sessies en aanbidding!

Over dit evenement

LEIDERSMIDDAG

Speciaal voor voorgangers, oudsten en andere leiders hebben we op vrijdagmiddag een speciaal programma vanaf 14:00. We gaan daarbij in op de vraag: hoe kunnen we effectief kerk zijn in een wereld die geplaagd wordt door virussen, lockdowns en toenemende vijandigheid vanuit media, overheid en maatschappij?

AWKNG REVIVAL

Je bent van harte welkom bij de AWKNG Revival op 27 & 28 augustus in het Openluchttheater te Amersfoort. Een 2-daagse conferentie vol inspirerende en leerzame sessies, aanbidding, leuke ontmoetingen met andere mensen uit diverse kerken, lekker eten en een geweldig cKids progamma op de zaterdag.

We geloven dat opwekking aan het uitbreken is wereldwijd; dat God ons klaar aan het maken is om de wereld in te gaan en het evangelie van het Koninkrijk te delen. Hij richt mensen op en zorgt ervoor dat Zijn volk op één lijn komt te staan met Zijn plan om deze wereld heelheid en herstel te brengen. Door de AWKNG Revival willen wij jou toerusten vanuit heelheid en vrijheid een verschil te maken in een gebroken wereld.

cKids

Voor de zaterdag heeft het cKids team een geweldige dag voorbereid (tot 16.00) voor jouw kids, zodat ook zij een dag vol plezier en aanbidding mogen hebben en daarbij veel mogen leren over Jezus! We verzorgen oppas voor de allerjongsten (0 – 4 jaar) en hebben een mooi programma voor de kids van 5 -12 jaar.

Jeugd

Het jeugdteam heeft een supertof programma in elkaar gezet voor de jeugd tussen 12 – 18 jaar. Ze hebben ons gevraagd het programma nog geheim te houden, maar we kunnen je alvast beloven: het wordt echt heel tof!

Delen met vrienden

Locatie

Bosbad Amersfoort

232 Barchman Wuytierslaan

3819 AC Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Celebration Church Netherlands

Organisator van AWKNG Revival 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen