Gratis

AYA-themabijeenkomst Seksualiteit

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

KINO Rotterdam

129-133 Gouvernestraat

3014 PM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Themabijeenkomst Seksualiteit voor AYA’s en partners!

Over dit evenement

Speciaal voor AYA's (vrouwen en mannen) en eventueel hun partners organiseren wij een themabijeenkomst seksualiteit! De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 13 november, bij KINO Rotterdam. We hebben verschillende sprekers weten te strikken, die net zo enthousiast zijn als wijzelf. Denk aan een seksuoloog, verpleegkundig specialist en een radioloog. Tijdens de bijeenkomst zal er o.a praktische informatie gegeven worden over de invloed van de behandelingen op je lichaam en seksualiteit. Maar ook wordt er gesproken over hoe je het gesprek aangaat met je partner of dates.

Het grootste onderdeel van de bijeenkomst richt zich op na het behandeltraject. Je bent klaar met de behandeling en dan? Pak je de draad weer op waar je gebleven was of zijn er zaken die dit in de weg zitten? Dit is voor iedereen anders maar we hopen door deze bijeenkomst jullie in ieder geval het gevoel te geven dat je er mag zijn als seksueel wezen, óók chemo-kaal/dexa-opgeblazen/zonder borsten/met 1 bal/etc. 😉 En mochten er problemen zijn dan zijn er fijne zorgverleners die je kunnen helpen. Vieren dat mooie leven en geniet!❤️

Meld je aan via de aanmeld link, voor 7 november, om verzekerd te zijn van een plekje! Het event is incl. lunch en een drankje bij de borrel.


		Afbeelding van AYA-themabijeenkomst Seksualiteit
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

KINO Rotterdam

129-133 Gouvernestraat

3014 PM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator AYA-taskforce team Erasmus MC

Organisator van AYA-themabijeenkomst Seksualiteit

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen